“Τυφλή” και ακραία επίθεση Βαξεβάνη στον γιατρό Σωτήρη Τσιόδρα

985
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΧΘΕΣ επιτέθηκε με πρωτοφανή και ακραίο τρόπο στον παγκοσμίου βεληνεκούς και αναγνωρισμένο επιστήμονα Σ. Τσιόδρα.

Γράφει ο ΦΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ
Ο λόγος για τον Κ. Βαξεβάνη, ο οποίος χαρακτήρισε τον άνθρωπο που ηρεμεί όλη την χώρα, «Άση Μπίλιου», και που δήθεν επιδίδεται σε «καφεμαντεία και ενόραση». Μάλιστα τον κατηγόρησε (ο …καθηγητής) λέγοντας ότι, «είναι ντροπή για έναν επιστήμονα να κάνει αντιεπιστημονικές ανακοινώσεις(…) για να υπηρετήσει την επιστήμη της προπαγάνδας». Ποιο ήταν το …ατόπημα του Σ. Τσιόδρα; Ότι είπε, πως αν είχαμε ακολουθήσει την τακτική της Ισπανίας θα είχαμε σήμερα (σ.σ. χθες) 2.265 νεκρούς.
ΑΦΟΥ «ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ» ο “επιστήμονας” από την ακρίβεια της εκτίμησης ενός πραγματικού επιστήμονα, στη συνέχεια συμπέρανε, με τη δική του λογική, το…αυτονόητο: Δεν μπορεί παρά να κάνει προπαγάνδα! Λες και όλοι κάνουν την ίδια δουλειά ή λες και όλοι εξαντλούν την ύπαρξη τους κάνοντας τη «δουλειά» ενός αμήχανου και απομονωμένου πολιτικού συστήματος.
ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ατυχία του, την ίδια μέρα της επίθεσης στον Σ. Τσιόδρα, είδε το φως της δημοσιότητας η έρευνα της ALCO για το OPEN. Η οποία ανάμεσα στα άλλα ενδιαφέροντα ευρήματα της διαπίστωσε, ότι 9 στους 10 Έλληνες (90%!) εμπιστεύονται την ενημέρωση που κάνει ο Σ. Τσιόδρας. Η ατυχία του ήταν δυσανάλογα μεγάλη με τις “επιστημονικές του γνώσεις”. Το οποίο, ωστόσο, τον οδήγησε σήμερα σε νέο ατόπημα. Το «Documento» έγραψε- με αφορμή τους 3 νέους θανάτους-«Ανεβαίνει συνεχώς από το πρωί ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα»!
ΕΚΤΟΣ από την “τυφλή” και ακατανόητη κριτική, θα μπορούσε να διακρίνει κανείς και μια “ανυπομονησία στην καταμέτρηση των νεκρών”. Δεν ξέρω, αν βρίσκουν εκνευριστικά αργό τον ρυθμό με τον οποίο ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών. Είναι φανερό όμως το μένος με το οποίο γράφουν κάποιοι. Ευτυχώς ελάχιστοι βεβαίως…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr