Σε σύγχυση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εμμένει στα Fake News για τις δηλώσεις του Τάκη Θεοδωρικάκου και με μία ακαταλαβίστικη ανακοίνωση εμπλέκει ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστέρα, υποδεικνύοντας την θέση που πρέπει να τηρήσουν. 

Ειδικότερα, νέα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Αριστερά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την «απουσία αντίδρασής» τους στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Τάκη Θεοδωρικάκου.

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Μάταια αναζητήσαμε να βρούμε έστω μια αντίδραση των κομμάτων της λεγόμενης κεντροαριστεράς μετά την δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό ‘Παραπολιτικά' τόνισε πως θα ήθελε οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι των Σπαρτιατών να ενισχύσουν το κόμμα του κ. Μητσοτάκη στις Ευρωεκλογές».

Τους υποδεικνύει την τοποθέτησή τους

Καταλήγει μάλιστα σε μία πρωτοφανή προτροπή για τη στάση που πρέπει να τηρούν... «Τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η Νέα Αριστερά ανάλωσαν, όπως φαίνεται, τόση πολλή ενέργεια στην ενασχόληση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που δεν βρήκαν το κουράγιο να σχολιάσουν τον βουλευτή της κυβέρνησης. Ή απλά μπορεί για μία ακόμη φορά να προσπάθησαν να προστατέψουν τον σύμμαχο τους, ως γνήσια δεκανίκια. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση…»