Βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος τριών υποψήφιων ευρωβουλευτών  του ΣΥΡΙΖΑ τους Κ. Αρβανίτη, Ν. Παπαργυρόπουλο και Δημ. Πανόπουλο προχώρησε το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς λέγοντας ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να το χρησιμοποιεί για τις προεκλογικές του φιέστες.

Ανύπαρκτη συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς διαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης σύμφωνα με τον πρώτο αφου η συνάντηση την οποία είχε ζητήσει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της επίσκεψης εν ενεργεία ευρωβουλευτή του κομματος στην Λιβαδειά.

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, μάλιστα, εξηγεί ότι ζήτησαν συνάντηση μαζί τους, αλλά οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τους έστησαν μία ώρα, τους τηλεφώνησαν και ακύρωσαν το ραντεβού τος. Παρ' όλα αυτά, ο κ. Αρβανίτης σε αναρτήσεις του στα σόσιαλ μίντια… διαφήμισε τη συνάντηση μαζί τους.

Συγκεκριμένα το δελτίο Τύπου του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς αναφέρει:

Με μεγάλη έκπληξη αντικρίσαμε σήμερα το πρωί ανάρτηση του Αρβανίτη Κ., εν ενεργεία Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αναπαρήγαγε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς, ότι κλιμάκιο υποψηφίων Ευρωβουλευτών του, επισκέφτηκε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς.

Δεν φτάνει που ενώ μας ζητήθηκε συνάντηση από το συντονιστή ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς, Τσαρουχά Γ., την οποία και αποδεχτήκαμε, για την Πέμπτη 25/4/2024, ώρα 2.00΄το μεσημέρι, στα πλαίσια των επισκέψεων σε διάφορους Φορείς της πόλης μας, μετά από αναμονή 1 ώρας και πλέον, οι ίδιοι ακύρωσαν τη συνάντηση με την αιτιολογία ότι δεν προλάβαιναν, ενώ σήμερα «διαφημίζουν» την ανύπαρκτη συνάντησή μας στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας τους στην πόλη μας.

Ευγενική Υπενθύμιση: Τα μέλη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς είναι εργαζόμενοι, που έφυγαν από τις εργασίες τους για να εκθέσουν στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα των εργαζομένων, που πολύ καλά γνωρίζουν, αλλά προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν. Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός και δηλώνουμε πως δεν επιτρέπουμε σε κανένα να χρησιμοποιεί το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς για τις προεκλογικές του φιέστες.

ergatiko-kentro-livadias.jpg

Η ανάρτηση του Κώστα Αρβανίτη:

Υπογραμμίζει πως «ενώ μας ζητήθηκε συνάντηση» στα πλαίσια των επισκέψεων σε διάφορους φορείς της πόλης, «μετά από αναμονή μιας ώρας και πλέον, οι ίδιοι ακύρωσαν τη συνάντηση με την αιτιολογία ότι δεν προλάβαιναν», ενώ στη συνέχεια «διαφημίζουν την ανύπαρκτη συνάντησή μας στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας τους στην πόλη μας».

Καταγγέλλει ως απαράδεκτο το γεγονός και τονίζει πως «τα μέλη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς είναι εργαζόμενοι, που έφυγαν από τις εργασίες τους για να εκθέσουν στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα των εργαζομένων, που πολύ καλά γνωρίζουν, αλλά προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν