Ρίγη... συγκίνησης προκάλεσε η ανιδιοτέλεια με την οποία πορεύεται ο Στέφανος Κασσελάκης στην προσπάθειά του να αντιπαλέψει το πολιτικό σύστημα που είναι «πιο βρώμικο» από όσο πίστευε, αφού όπως είπε χθες, μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» του Άλφα, από τότε που ανέλαβε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εισόδημα. Μόνο προσφέρει ο άνθρωπος, την ίδια ώρα που όλοι πολεμούν το κόμμα του, παρά το γεγονός ότι παλεύει για το καλύτερο για όλους, το πολιτικό σύστημα, την κοινωνία, τους αδύναμους.

«Οικονομικά μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ. Τώρα δεν έχω εισόδημα, ούτε έχω μισθό από το κόμμα και αντίθετα προσφέρω», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, προκαλώντας δεύτερα ρίγη για την αχαριστία όσων δεν αναγνωρίζουν την προσφορά του. Eυτυχώς στην πορεία, τα ρίγη έδωσαν τη θέση τους στην ανακούφιση, αφού, εντάξει, θα τα καταφέρει δεν θα πεινάσει κιόλας, «θα αντέξω μέρι το τέλος της τετραετίας», είπε.

Στο τέλος, κάθε ανησυχία για την οικονομική κατάσταση του Στέφανου Κασσελάκη σβήστηκε, αφού, όπως μας ενημέρωσε, δεν χρειάζεται να δουλεύει για να καλοεπιβιώνει. «Μην κάνω τον κακομοίρη, δεν έχω πρόβλημα, δεν έχω ανάγκη να ξαναδουλέψω», είπε.

Αλλά όλα αυτά δεν έχουν σημασία. «Το σημαντικό όμως για τον κόσμο είναι να ξέρει ότι αυτός που ζητά την εμπιστοσύνη του είναι τίμιος. Αγαπήστε με, με την καρδιά σας και να είστε απαιτητικοί με μένα. Αξίζει να δώσεις ευκαιρία σε έναν άνθρωπο», προέτρεψε.