Δεν ζητάει πολλά τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης. Λίγα πράγματα. Πρώτα απ' όλα ζητάει… αγάπη και ταυτόχρονα και δύο πρωθυπουργικές θητείες για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του, το οποίο όμως ουδείς γνωρίζει. Εκτός αν εννοεί πρόγραμμα όσα έχει υποσχεθεί σε όλους μοιράζοντας δισεκατομμύρια που μόνο με ένα… θαύμα θα βρεθούν. Και δεν αρκεί αυτό της κολυμπήθρας.

«Αγαπήστε με με την καρδιά σας και να είστε απαιτητικοί από εμένα» είπε κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. εν μέσω της κρουαζιέρας που πραγματοποιεί, για να προσθέσει: «Αξίζει να δώσεις ευκαιρία σε έναν άνθρωπο». Έναν άνθρωπο, δηλαδή τον ίδιο, που στην ίδια συνέντευξη τόνισε ότι «είμαι και ηγέτης, είμαι και για μπίρες» για να επανέλθει στο τρίτο ενικό του μεγαλείου λέγοντας ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και μελλοντικός πρωθυπουργός τους (σ.σ.: ο ίδιος δηλαδή) θα είναι προσιτός, αληθινός, γήινος και θα τους εκπροσωπεί με σοβαρότητα και στιβαρότητα και δεν θα προδώσει τα εθνικά συμφέροντα».

Και δεν μιλάμε για έναν απλό πρωθυπουργό, αλλά για έναν… αντισυστημικό και αδιαμεσλάβητο που θα κάνει «κάθαρση» στο πολιτικό σύστημα αν πετύχει τον σκοπό του. Ναι, αυτό είπε. Επί λέξει είπε ότι «δεν θέλω να βάλω όλους σε ένα τσουβάλι, υπάρχουν και αξιόλογοι βουλευτές και πολιτικοί. Αλλά υπάρχει ένα πολιτικό σύστημα που απωθεί νέους ανθρώπους από το να εμπλακούν. Θα υπάρχει μία μεγάλη κάθαρση αν πετύχουμε τον σκοπό μας».

Και να μην ξεχάσουμε. Χρειάζεται δύο θητείες αν και τα περισσότερα θα γίνουν με το που θα εκλεγεί πρωθυπουργός. Όπως με την ασφάλεια, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, με το που θα κερδίσει τις εκλογές, την επομένη οι πολίτες θα κοιμούνται ασφαλείς. Εκτός αν εννοούσε ότι θα κάνουν πως κοιμούνται για να είναι ασφαλείς όπως έλεγε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας…