Το δις και τετράκις εξαμαρτείν ίδιον… χυδαίου ήθους

245

«Ευαίσθητοι δικαιωματιστές» και λιανέμποροι ανθρωπισμού διανοήθηκαν να «κάνουν πλάκα» με τον διοικητή του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, ο οποίος είναι ΑΜΕΑ, γιατί δώρισε στον Κ. Μητσοτάκη ένα πορτρέτο του, το οποίο είχε ζωγραφίσει ο ίδιος.

Αυτός που ξεκίνησε την «πλάκα» είναι κάποιος ασήμαντος που κάνει καριέρα τρολ. Αλλά αυτός που το υιοθέτησε και το «διάνθισε» μάλιστα με χαρακτηρισμούς, όπως «δούλος» και «γλείφτης» σε «οργασμό αριστείας», ήταν η προσωποποίηση του ανήθικου πλεονεκτήματος, ονόματι Π. Πολάκης.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο «αψύς» τα βάζει με ΑΜΕΑ. Αυτός δεν είχε χαρακτηρίσει «βύσμα» και «γλάστρα» τον Κ. Κυμπουρόπουλο πριν από τις ευρωεκλογές του Μαΐου 2019; Αυτός ήταν. «Σύντροφοι» δεν ήταν εκείνοι που είχαν δείρει ΑΜΕΑ στην ΑΣΟΕΕ; «Σύντροφοι» ήταν. Ο «κομισάριος προπαγανδιστής» Λ. Λαζόπουλος δεν ήταν αυτός που έλεγε «κουτσό», «καροτσάκια» και «κομπλεξικό» τον Σόιμπλε; Αυτός ήταν. Ψευτοευαίσθητοι, ψευτοανθρωπιστές και ρατσιστές τι σχέση έχουν με το «ηθικό πλεονέκτημα»; Τη σχέση που έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
(του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, από την στήλη «Δια Ταύτα» της έντυπης έκδοσης του Ελεύθερου Τύπου)

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr