Ο θάνατός σου η ζωή μου κι ένα κόμμα σε κώμα. Τέσσερις ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και όλα δείχνουν πως τα χειρότερα δεν τα έχουν δει ακόμη οι μουστερήδες της Κουμουνδούρου: η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Fake news, απειλές και χυδαίες επιθέσεις, εκ των έσω, κατά της Έφης Αχτσιόγλου, ανύπαρκτες γιαγιάδες του Κασσελάκη [σ.σ.: κάποιο site μάλιστα το τερμάτισε και έγραψε για μακρινή (!) γιαγιά του], φήμες για sms με παραλήπτη τον Τσίπρα, ξεκατίνιασμα των trolls των δύο μονομάχων και στο βάθος οι ΣΥΡΙΖΟ-αρουραίοι του Διαδικτύου που ξερνούν αθλιότητες. Με λίγα λόγια, μια ωραία ατμόσφαιρα είναι το κόμμα της Αριστεράς και ποιος ξέρει τι άλλο θα συμβεί μέχρι την Κυριακή.

Η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε ότι θα κάτσει στο σκαμνί τους συκοφάντες της που την κατηγορούν ότι υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα κάλεσε (σ.σ.: παρά την ήττα της στον πρώτο γύρο διατηρεί το χιούμορ της) τον Κασσελάκη να πάρει θέση για όλα αυτά τα... ωραία, αριστερά και, κυρίως, «συντροφικά» που ζει στο πετσί της εδώ και μερικές ημέρες.

Μένει να δούμε αν ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έχει δεχτεί ουκ ολίγες ομοφοβικές και σεξιστικές επιθέσεις, θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της συντρόφισσάς του.

Κατά τα λοιπά, είχαμε και την εμφάνιση των «κύκλων» Τσίπρα, που προσπάθησαν να αποτινάξουν από πάνω του τις φήμες ότι στηρίζει Κασσελάκη. Σύμφωνα με τους «κύκλους» Τσίπρα, ο ίδιος ήταν και παραμένει αμέτοχος – εδώ γελάμε γοερά!

Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί στις τεκτονικές πλάκες της φιλοσυριζαϊκής έντυπης ενημέρωσης, με αποτέλεσμα οι μεν να επιτίθενται στους δε με όλα τα όπλα τους.

Ευελπιστούμε τις λίγες ημέρες που απομένουν για το τελικό ξεκαθάρισμα η σεισμική δραστηριότητα να είναι ήπια.