Με ένα ολιγόλεπτο βίντεο, που ανήρτησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς, η Έφη Αχτσιόγλου απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά όσων τη συκοφαντούν και αναφέρουν πως υπέσκαψε τον Αλέξη Τσίπρα. Καλεί μάλιστα τον Στέφανο Κασσελάκη να καταδικάσει όλα όσα κυκλοφορούν στα σόσιαλ μίντια σχετικά με το θέμα αυτό.

Η Έφη Αχτσιόγλου εμφανίστηκε να καταγγέλλει συκοφάντες, χωρίς όμως να δώσει ονόματα και αποφεύγοντας να πει πως όλα αυτά εκπορεύονται από… συντρόφους της. Και μπορεί να σημειώνει στο βίντεο που ανήρτησε ότι αυτοί που τα λένε γνωρίζουν πως μέχρι τελευταία στιγμή η ίδια και οι συνεργάτες της βρίσκονταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα –για να γνωρίζουν, ήταν εντός των τειχών–, όμως δεν το επισημαίνει ως ώφειλε.

Σημειώνει ακόμη ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα έναντι αυτών. Δηλαδή θα προχωρήσει, λογικά, σε μηνύσεις που δεν αποσαφήνισε αν αυτές θα προσωποποιηθούν. Και κάνει κάτι ακόμη. Στην αρχή του βίντεο τονίζει με έμφαση το γεγονός πως είναι γυναίκα. Δηλώνει πως δέχθηκε επιθέσεις, στοχοποιήθηκε και συκοφαντήθηκε εξαιτίας αυτού.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να καταδικάσει τις σε βάρος της συκοφαντίες, όπως έπραξε η ίδια όταν καταδίκασε τις σε βάρος του συνυποψήφιού της για την αρχηγία του κόμματος.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η Έφη Αχτσιόγλου αποφάσισε να τοποθετηθεί τώρα για φήμες και αναφορές που γίνονται εδώ και αρκετό καιρό δείχνει και την αγωνία που υπάρχει στο στρατόπεδό της σχετικά με τις εκλογικές διαδικασίες του δεύτερου γύρου.

Παράλληλα με την τοποθέτησή της κλείνει και τα σενάρια που προέκυψαν σχετικά με τον δεύτερο γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ. Σενάρια που ήθελαν την ίδια να αποδέχεται τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη λόγω της διαφοράς που καταγράφηκε στον πρώτο γύρο.

Σενάρια που, ούτως ή άλλως, δύσκολα θα αποκτούσαν βάση από τη στιγμή που τίποτα δεν έχει κλείσει. Όπως και ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε στο διάστημα μεταξύ των δύο εκλογών «οι κάλπες την Κυριακή θα είναι άδειες»…

Δείτε την ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου: