Στο παρελθόν, πριν από περίπου έναν χρόνο απειλούσε με «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα ο Παύλος Πολάκης απευθύνεται στην Έφη Αχτσιόγλου ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στο κόμμα και την προειδοποιεί ότι: «…ερχόμαστε».

Ο Παύλος Πολάκης στήριξε, παρότρυνε θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος, τον Στέφανο Κασσελάκη στην απόφαση να κατέβη υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα χαρακτηρίζεται ως «μέντοράς» του δεδομένου ότι ο δεύτερος έχει αρχίσει να ασπάζεται μέχρι και τη φρασεολογία του πρώτου. Αυτή που ανέδειξε τον πολακισμό ως ιδεολογική τάση στο κόμμα.

Το τι έχει πει και τι έχει γράψει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, γνωστό. Και φυσικά το τι έχει πει και τι έχει γράψει για τα Μέσα Ενημέρωσης και του δημοσιογράφους. Από τον «αψύ Κρητικό» δεν έχουν ξεφύγει και τα στελέχη του κόμματος. Προβεβλημένα ή μη. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει πολλά να πεί γι΄ αυτά τα θέματα.

Τώρα προειδοποιεί και τους εσωκομματικούς αντιπάλους στέλνοντας μήνυμα στην Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή τα όσα είπε η, επίσης, υποψήφια αρχηγός στον ΑΝΤ1 αναφορικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΚΟ του κόμματος στην περίπτωση εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη –που δεν είναι κοινοβουλευτικό στέλεχος.

Η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει επιλέξει συνεργάτες που διαθέτουν και κοινοβουλευτική έδρα, φέρνοντας για παράδειγμα τον Παύλο Πολάκη και την Θεοδώρα Τζάγκρη με τον Παύλο Πολάκη να της απαντά με το γνωστό του τρόπο με φωτό του ιδίου και της Τζάκρη πάνω σε μια μηχανή. Και με μια αναφορά που συνηθίζει:

«Οκ Έφη, συ είπας… Ερχόμαστε».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: