Υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη τάσσονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που όμως εκφράζουν ήδη τον προβληματισμό τους για τον Παύλο Πολάκη. Μάλιστα, η ανάρτησή του με την οποία απευθύνθηκε στην Έφη Αχτσιόγλου με το γνωστό του ύφος και την… προειδοποίηση «ερχόμαστε» έφερε, λένε οι πληροφορίες και αντιδράσεις.

Η «ανησυχία» για τον ρόλο του Παύλου Πολάκη δίπλα στον υποψήφιο αρχηγό και φαβορί, για τη θέση του προέδρου του κόμματος εκφράστηκε, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, σε πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ και το βράδυ Τρίτης στο «κρυφό στρατηγείο» της 3ης Σεπτεμβρίου υπήρξε μια… παγωμάρα μεταξύ στελεχών που, κατά τ άλλα, δηλώνουν τη στήριξή τους.

Υπενθυμίζουν δε στους… νεοφερμένους τη φθορά που υπέστη ο Αλέξης Τσίπρας και εξ αιτίας του «αψύ Κρητικού», ο οποίος καθίσταται απρόβλεπτος ειδικά μπροστά σε πληκτρολόγια. Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που αναφέρουν ότι η ανάρτησή του την Τετάρτη και η απάντησή του στα όσα είπε η Έφη Αχτσιόγλου για τον ίδιο ενδεχομένως να οφείλεται σε κάποιες συζητήσεις που μπορεί να έγιναν.

Το «δεν τσιμπάω» που έγραψε δεν θυμίζει Παύλο Πολάκη αν και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει στη συνέχεια μέχρι την Κυριακή του δεύτερου γύρου αλλά και μετά από αυτή…