Για υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη που χρησιμοποιούν φασιστική ορολογία έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ANT1 και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. Συστρατευόμενος με το «στρατόπεδο Αχτσιόγλου», έρχεται -οψίμως- να καταγγείλει τις συκοφαντικές καμπάνιες λάσπης και εξύβρισης, από ανώνυμα -αλλά και επώνυμα- τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία εδώ και περίπου 12 χρόνια κάνουν ακριβώς αυτήν τη «δουλειά», με ακριβώς αυτό το ύφος. 

Όπως φαίνεται, τα δημοκρατικά αντανακλαστικά των μελών του ΣΥΡΙΖΑ «παίρνουν μπρος» μόνο όταν οι ίδιοι γίνονται στόχοι αυτού του φασιστικού συφερτού, τον οποίο εκείνοι εξέθρεψαν για να χτυπάει τα αντιπολιτευόμενα κόμματα, με ακριβώς αυτόν τον χυδαίο τρόπο. Μάλλον, δεν είχαν ακούσει στην Κουμουνδούρου το γνωμικό «ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις» και για αυτό τώρα διαμαρτύρονται. Να μη σπέρνατε μίσος, αν δεν θέλατε να θερίσετε τοξικότητα.

Η δήλωση Τσακαλώτου

Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Ο κύριος Κασσελάκης πρέπει να αποφασίσει, που κάνει μια καμπάνια ότι είναι ενωτικός, ότι θέλει όλο το κόμμα, ότι θέλει να κερδίσει τον κύριο Μητσοτάκη, όταν κάποιοι που τον υποστηρίζουν, γράφουν ότι πρέπει να ξεμπερδέψουμε με τις αράχνες και τα παράσιτα -δηλαδή φασιστική ορολογία, δεν υπάρχει άλλη λέξη- αν στηρίζεται σε αυτούς τους ανθρώπους. Ή αλλιώς να τους καταγγείλει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό και να κάνει αυτήν την καμπάνια, κι από κάτω να ρίχνουν αυτήν τη λάσπη».