Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα το χθεσινό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» για όλα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά για τους «αρουραίους» του Διαδικτύου, τους οποίους χρεώνει σε στελέχη της Κουμουνδούρου... Η εφημερίδα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους ανώνυμους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω του ρεπορτάζ, το οποίο υπογράφει ο δημοσιογράφος Κώστας Ζαφειρόπουλος. Στο ρεπορτάζ γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στον εσωκομματικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει ανώνυμοι χρήστες των social media στην Εφη Αχτσιόγλου.

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Εμείς εδώ στο «Μανιφέστο» από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της εφημερίδας μας έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα είμαστε απέναντι στα κομματικά trolls και τους ανώνυμους λογαριασμούς που έχουν αναλάβει την προσωπική εξόντωση των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ξεκαθαρίσαμε τη στάση μας και είχαμε επισημάνει ότι αυτή η ρυπαρή τακτική που προέρχεται από κομματικά trolls της Κουμουνδούρου θα γυρίσει μπούμερανγκ στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε επώνυμο άρθρο μου, εδώ σε αυτή τη σελίδα, είχα προειδοποιήσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι αυτοί που χρησιμοποιεί (τότε) εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του θα στραφούν εναντίον του μετά τις εθνικές εκλογές.

ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ! Στις εσωκομματικές εκλογές άρχισαν τις επιθέσεις εναντίον του και εν συνεχεία στράφηκαν εναντίον της Εφης Αχτσιόγλου, την οποία επιχείρησαν να ισοπεδώσουν όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Η συνέχεια είναι γνωστή. Η Εφη Αχτσιόγλου αναγκάστηκε με δημόσια παρέμβασή της και βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να προειδοποιήσει ότι δεν θα ανεχθεί άλλο τη λάσπη και τις προσωπικές επιθέσεις και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

ΒΕΒΑΙΑ, όταν προεκλογικά τα ίδια κέντρα αγνώστων και «αρουραίων» του Διαδικτύου εξαπέλυαν προσωπικές επιθέσεις στους πολιτικούς αντιπάλους της, η Εφη Αχτσιόγλου δεν έλεγε τίποτα. Κατά συνέπεια, ας αφήσουν ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ την υποκρισία. Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, του Στέφανου Κασσελάκη, της Εφης Αχτσιόγλου, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Νίκου Παππά έχει εκθρέψει ορισμένα από αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα. Ας μην υποκρίνονται τώρα...