Από την προσεχή Δευτέρα και μετά θα αρχίσει το πραγματικό πάρτι στον ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τώρα έχουμε απλά δει τα προεόρτια! Μετά το βράδυ της Κυριακής που έρχεται έχει να γίνει ο... χαμός. Ολοι εναντίον όλων, ειδικά εάν εκλεγεί στην ηγεσία του κόμματος και μάλιστα με διαφορά ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ θα αγριέψουν στην Κουμουνδούρου. Το κλίμα ξεκαθαρίσματος εσωκομματικών λογαριασμών που αποφεύχθηκε εν όψει του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται τώρα στο κόμμα, που για μία εβδομάδα μετατρέπεται σε αρένα.

Ο ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ είχε ξεκινήσει από το ίδιο κιόλας βράδυ της επικράτησης του Στέφανου Κασσελάκη με 44,9% έναντι 36,1% της Εφης Αχτσιόγλου. Για «θολά νερά» μίλησε η Εφη Αχτσιόγλου, που κάλεσε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν σοβαρότητα.

ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ της «μεταπολιτικής» και της προβολής των προσώπων και της εικόνας ανακάλυψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Εμείς μόνο σε πεντακάθαρα νερά κολυμπάμε και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακή! Αλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερά της σιωπής, της ηπιότητας –μετριοπάθειας– να μην τρομάξουμε τους Κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης».

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ πως το 46-47% που ψήφισε Κασσελάκη σήμερα δεν ξέρει από πολιτική και είναι θολό!!! «Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή», προειδοποίησε ο Παύλος Πολάκης και καταλαβαίνουμε όλοι τι έχει να γίνει από εδώ και πέρα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ μπήκε ήδη σε τροχιά αποχωρήσεων και διάσπασης που πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί μετά την προσεχή Δευτέρα. Η πορεία του κόμματος αυτού είναι προδιαγεγραμμένη. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει ενωμένος και να πορευθούν όλοι αυτοί μαζί. Σε περίπτωση εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, τα πράγματα θα οδηγηθούν σε έναν ανελέητο εμφύλιο που θα οδηγήσει πολλούς συντρόφους και ειδικά της παλιάς γενιάς στην έξοδο από την Κουμουνδούρου.

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ απίθανο να υπάρξει εγγυημένη ενότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τις απαραίτητες πολιτικές υποδομές για να υπάρξει ενότητα. Ολοι θα στραφούν εναντίον όλων και ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Αυτή είναι η μοίρα των πολιτικών σχηματισμών που αποτέλεσαν κόμματα διαμαρτυρίας και ένα συνονθύλευμα απόψεων και πολιτικών...