Πήρε τ΄ όπλο της η Εφη Αχτσιόγλου και πυροβολεί κατά ριπάς τον πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs και υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Μιλώντας στο κομματικό ραδιόφωνο της Κουμουνδούρου η Αχτσιόγλου εξαπέλυσε ρουκέτες κατά του Κασσελάκη. Στην ερώτηση του Νίκου Σβέρκου, αν η ίδια εφόσον εκλεγεί μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη απάντησε: «Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη γιατί έχουμε πολιτικό σχέδιο που μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην κοινωνία. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο. Χρειάζεται μια στοιχειώδης πολιτική εμπειρία. Με συνθήματα δεν κερδίζεται ο Μητσοτάκης».

Η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, κάλεσε τους ψηφοφόρους του κόμματος να μην αρκεστούν στις διαβεβαιώσεις του συνυποψηφίου της «αφήστε το πάνω μου, το 'χω», γιατί, όπως τόνισε, «η Αριστερά δεν ήταν ποτέ με τέτοιου είδους αναθέσεις».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε και στις, εκ των έσω, επιθέσεις που έχει δεχτεί λέγοντας ότι «υπάρχει ένα όριο όμως που έσπασε γιατί διαπότισε τη συζήτηση στο εσωτερικό του κόμματός μας. Βαθιά συκοφαντικές και άθλιες επιθέσεις πραγματικά. Υπηρετήσαμε τον χώρο με απόλυτη ανιδιοτέλεια και φέραμε μετρήσιμα αποτελέσματα. Και σήμερα γίνεται αυτό».

Επίθεση κατά Πολάκη

Στη συνέχεια η Εφη Αχτσιόγλου, εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Παύλου Πολάκη, ο οποίος καθυβρίζει, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, όσους δεν είναι με τον Κασσελάκη, με τον τελευταίο να μην καταδικάζει τον βουλευτή Χανίων που τον στηρίζει.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις. Το ερώτημα της ενότητας δεν βαραίνει την από εδώ πλευρά, αλλά την από εκεί πλευρά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του είδους τις επιθέσεις. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να καθυβρίζει όποιον μιλάει ελληνικά και να μην τον αποδοκιμάζει».