Ο Δημήτρης Παπανώτας φαίνεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από το ύπουλο παιχνίδι που του έπαιξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς του έλεγαν να μην παραιτηθεί και ότι δήθεν τον στηρίζουν, ώστε να μπορέσει να τον παραιτήσει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης για επικοινωνιακούς λόγους. Σε αυτό το πλαίσιο ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε ιδιαίτερα καυστικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος στο παρελθόν έκανε διθυραμβικά σχόλια για τον κ. Κασσελάκη, τώρα έχει άλλη άποψη και μάλιστα δεν διστάζει να την εκθέτει δημόσια. Απαντώντας σε σχόλιο follower στο Instagram εξαπέλυσε πυρά εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων: «Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης». Μάλιστα κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι με τη στάση του τον έβγαλε ρατσιστή και μισογύνη ενώ αναρωτήθηκε τι θα κάνει με πιο σοβαρά θέματα, όταν θα πρέπει για παράδειγμα να μιλά με ξένους ηγέτες για σοβαρά ζητήματα όπως ο Ερντογάν.

Ετσι άλλαξε γνώμη και κατέληξε σε αυτό που βλέπει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι καλός μόνο για ποτάκια, lifestyle και επικοινωνιακά τεχνάσματα. Το ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο του Παπανώτα έγινε μάλιστα viral στα social media.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Aλήθεια? Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισογύνη, και απαράδεκτο καιι μετά το...μετάνιωσε? Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερτογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη? Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει "ή εγώ ή ο Ερτογάν " τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε... Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης...»

Δείτε φωτογραφία από την ανάρτηση και το σχόλιο Παπανώτα:

papanotas-comment.jpg