Σε οριστική ρήξη έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη και του Δημήτρη Παπανώτα. Ο τελευταίος, ο οποίος πρόσφατα αποπέμφθηκε άρον άρον από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, επιτίθεται πλέον ανοιχτά στον Στέφανο Κασσελάκη και απογοητευμένος ζητά συγγνώμη που τον στήριξε για να γίνει πρόεδρος του κόμματος.

Με μια νέα ανάρτηση του στο instagram ο Δημήτρης Παπανώτας καταφέρεται κατά του Στεφάνου Κασσελάκη γράφοντας ότι η πίκρα του είναι μεγάλη για το πως συμπεριφέρεται ο νέος πρόεδρος διότι άλλα περίμενε και άλλα βλέπει. Σύμφωνα με τον ίδιο ο Στέφανος Κασσελάκης προτιμά να συμπεριφέρεται ως σταρ του Χόλιγουντ και όχι ως πολιτικός ενώ αποφεύγει να μιλήσει συγκεκριμένα για τα προβλήματα των πολιτών και την πολιτική. Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Όσο διαβάζω η πίκρα μεγαλώνει! Λίγες ημέρες πριν από μια εκλογική αναμέτρηση που θα έπρεπε για την αριστερά να είναι η μητέρα των μαχών, ο επικεφαλής της επιλέγει να επικοινωνεί στους ψηφοφόρους μια εικόνα σταρ του Χόλιγουντ. Εκκεντρικού σταρ του Χόλιγουντ για την ακρίβεια. Κάτι μισόλογα μόνο, δεξιά και αριστερά, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα». 

Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει ότι δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως εξελίσσεται, μαζεύοντας δηλαδή ματαιόδοξες δικαιωματίστριες, δεξιούς δημοσιογράφους που μυρίστηκαν χρήμα και βαριεστημένα πλουσιόπαιδα. Επιπλέον επιτίθεται προσωπικά στον Στέφανο Κασσελάκη υποστηρίζοντας ότι είναι προβληματικό να διαφημίζεται προκλητικά στα πριβε μπουζουκιών ως ακριβοπληρωμένη περσόνα: «Έχω εγώ καμία σχέση με όλα αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ; Με ματαιόδοξες δικαιωματίστριες, δεξιούς δημοσιογράφους που μυρίστηκαν χρήμα και ήρθαν, βαριεστημένα πλουσιόπαιδα που χόρτασαν θητεία σε βουδιστικά μοναστήρια στις Ινδίες και αποφάσισαν να πλαισιώσουν με τις ξανθές τους μπούκλες τον... αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μάλλον για να γράφει καλύτερα στην κάμερα; Καμία σχέση! (...) Όχι δεν είναι κακό ένας αριστερός με οικονομική άνεση. Είναι όμως προβληματικό να διαφημίζει προκλητικά και να κοκορεύεται σα γύφτικα σκερπάνι στα πριβε των μπουζουκιών ως ακριβοπληρωμένη περσόνα. Στα πριβε, μόνος του ο "ηγέτης" με το ταίρι του και από κάτω ο λαουτζίκος. Πατρίκιοι και Πληβείοι δηλαδή». 

Συγγνώμη για τη στήριξη 


Ουσιαστικά ο Δημήτρης Παπανώτας σχολιάζει την παρουσία Κασσελάκη στα μπουζούκια και μάλιστα σε σουίτα, μακριά από τον κόσμο καθώς και τη φωτογράφιση που έκανε μαζί με τον σύζυγό του σε lifestyle περιοδικό, δείχνοντας το πλούσιο διαμέρισμά τους στην Νέα Υόρκη. Ωστόσο ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έμεινε σε αυτά καθώς δήλωσε ξεκάθαρα ότι μετάνιωσε που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας, αίροντας τη στήριξη του στον Στέφανο Κασσελάκη και ζητώντας συγγνώμη σε όσους ώθησε να τον στηρίξουν: «Και αισθάνομαι την υποχρέωση, ως υπεύθυνος άνθρωπος, να ζητήσω συγγνώμη από όσους παρέσυρα με το πάθος μου να στηρίξω αυτόν τον άνθρωπο για να εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μέγιστο λάθος μου!». Τέλος ο ίδιος δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική και μιλά για σχέδιο με σκοπό τον πλήρη εξευτελισμό της πολιτικής ζωής στην Ελλάδα, συνεχίζοντας τα καρφιά του κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Φυσικά αυτά που γράφει ο Δημήτρης Παπανώτας αισθάνεται και η παραδοσιακή βάση του ΣΥΡΙΖΑ, όσοι τουλάχιστον έμειναν, διότι βλέπουν έναν τύπο που φέρεται ως celebrity προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα λαϊκίστικο και απολιτίκ μόρφωμα δίχως πολιτικές αναφορές. Φυσικά ο Στέφανος της καρδιάς μας μέχρι εκεί είναι: μπουζούκια, ποτάκια, φωτογραφίες με την Φάρλη, lifestyle και τραμπικές ατάκες για να κάνει αίσθηση στα social media.