Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος αποπέμφθηκε άρον άρον από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά αποδομεί τον Στέφανο Κασσελάκη με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο. Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος μετρά τις «πατάτες», τα λάθη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτιέται ευλόγως αν θα έχει κάποια επίπτωση για όλη αυτήν τη συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπανώτας επανέλαβε ακόμη μια φορά ότι μετάνιωσε που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ κάρφωσε τον αλαζονικό χαρακτήρα του Στέφανου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ότι είναι άσχετος σε πολλά πράγματα, αλλά δεν δέχεται συμβουλές και βοήθεια, χαρακτηριστικό της αλαζονείας του: «Δεν περίμενα όμως ότι αυτός ο άνθρωπος θα αναλάβει ένα κόμμα και μετά θα το παίξει "τα ξέρω όλα και συμφέρω". Δεν τα ξέρει όλα. Δεν έχει γνώση των πραγμάτων των πολιτικών. Και περίμενα ότι θα έχει δίπλα του ένα επιτελείο ανθρώπων που θα τον στηρίζει και θα τον ενημερώνει για διάφορα πράγματα». 

Μάλιστα ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε με νόημα ότι θα έπρεπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ακριβώς επειδή δεν έχει τις κατάλληλες γνώσεις, να έχει δίπλα του μια ομάδα που θα του... γράφει τα κείμενα, ώστε να τα διαβάζει πιστά και να μην κάνει λάθη. Ωστόσο δεν περίμενε ότι δεν θέλει ούτε τη βοήθεια ειδικών, επιδεικνύοντας εγωπάθεια και ασχετοσύνη: «Και επειδή η γνώση του είναι λιγοστή για πολλά θέματα, θα πηγαίνει επί κειμένου, το οποίο θα έχουν φτιάξει κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα και τις γραμμές του κόμματος. Και φυσικά με τη δική του σύμφωνη γνώμη».

Έχει κάνει 50 «πατάτες» 

Κάπου εκεί θυμήθηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, επειδή δεν θέλει καμιά βοήθεια, έχει κάνει ένα σωρό «πατάτες», μια σωρεία λαθών. «Πόσες πατάτες έχει κάνει από τότε που ανέλαβε; (...) Έκανε την πρώτη πατάτα με το Κυπριακό. Τι θα πει δεν έχω ανάγκη επικοινωνιακής πολιτικής; Μέτρα μετά πατάτες. Πατρίς - θρησκεία - οικογένεια, το θαύμα στην κολυμπήθρα, υπουργοί που σκοτώνουν παιδιά. Δηλαδή είναι τα λάθη το ένα πάνω στο άλλο», είπε σχεδόν αγανακτισμένος.

Έπειτα συνέχισε τα δηλητηριώδη καρφιά κατά του Στεφάνου Κασσελάκη καθώς δήλωσε γεμάτο νόημα ότι όταν ο ίδιος έκανε ένα λάθος, βρέθηκε εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε ποιος θα διώξει τον Στέφανο Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που έχει κάνει σωρεία λαθών σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά: «Και εντάξει εγώ είπα μια δήλωση που παρεξηγήθηκε και αποπέμφθηκα ως υποψήφιος. Αυτός έχει πει 50! Αυτόν ποιος θα τον αποπέμψει;»

Την πιο εύστοχη και καυστική κριτική ταυτόχρονα την κάνουν οι άλλοτε ένθερμοι υποστηρικτές σου, Στέφανε. Αυτοί κάτι θα ξέρουν περισσότερο για σένα.

Ακολουθεί το απόσπασμα όπως το δημοσίευσε η Ομάδα Αλήθειας: