Φαίνεται ότι η αγαπημένη ασχολία του Στεφάνου Κασσελάκη είναι να βγαίνει τα βράδια για ποτό, άλλωστε οι βαριές πολιτικές συζητήσεις δεν είναι το φόρτε του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να πραγματοποιήσει μια ακόμη νυχτερινή έξοδο σε γνωστό μπαρ με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του, με τον Ευάγγελο Αντώναρο και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή σε πρώτο πλάνο ελέω... ανανέωσης του κόμματος.

Μετά την εκδήλωση στον Ελληνικό Κόσμο, όπου παρουσιάστηκαν και οι 42 του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο «εξωτικό» Dos Gardenias, ένα μπαρ στου Ψυρρή με άρωμα Καραΐβικής και χρώματα Κούβας για ένα ποτό. Είναι η πολλοστή φορά που ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τους βουλευτές του για ποτό ή φαγητό καθώς είναι γνωστή η αγάπη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για χαλαρές βραδινές εξόδους. Άλλωστε οι συζητήσεις για την ιδεολογική και πολιτική κατεύθυνση του κόμματος τον αφήνουν αδιάφορο, απόδειξη ότι βλέπει τον εαυτό του περισσότερο ως celebrity πάρα ως πολιτικό. 

Το πιο ενδιαφέρον της εκδήλωσης βέβαια ήταν ότι έκλεψαν την παράσταση δίπλα στον πρόεδρο ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και η Έλενα Κουντουρά σηματοδοτώντας τον αέρα... ανανέωσης που ευαγγελίζεται διαρκώς ο Στέφανος Κασσελάκης. Φυσικά από την έξοδο για ποτό δεν έλειπαν ούτε οι άφθονοι celebrities που τοποθέτησε ο πρόεδρος στο ψηφοδέλτιο όπως ο γνωστός αθλητής Νίκος Παππάς, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που συμμετείχε στο Survivor καθώς και ο δημοσιογράφος και μέλος του πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, Δημήτρης Πανόπουλος. Φυσικά από την λαμπερή έξοδο Κασσελάκη έλειπε ο Δημήτρης Παπανώτας, τον οποίον αναγκάστηκε να εκδιώξει από το ψηφοδέλτιο, με τον τελευταίο να του απαντά ότι δεν κάνει για ηγέτης αλλά μόνο για μπίρες σε νυχτερινές εξόδους.

Και πράγματι έτσι είναι. Ο Στέφανος είναι καλός για ποτά, μπίρες, καφέδες, εξόδους και lifestyle εκπομπές. Τι σημασία έχει η πολιτική όταν μπορείς να το παίζεις celebrity με τις ψήφους μιας μικρής μερίδας πολιτών; 

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες από την έξοδο, όπως τις δημοσίευσε το iefimerida: 

kasselakis-exodos-eur6jpg.webp
kasselakis-exodos-eur7jpg.webp
kasselakis-exodos-eur11jpg.webp
kasselakis-exodos-eur12jpg.webp
kasselakis-exodos-eur2-jpg.webp