Τα νέα ήθη που φέρνει ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία προκαλούν δυσανεξία στα στελέχη του κόμματος που δεν έχουν συνηθίσει τις made in America πρακτικές επιχείρησε να εξηγήσει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη, μετά τον αναβρασμό για το τριήμερο ταξίδι των βουλευτών στις Σπέτσες.

Η Θεοδώρα Τζάκρη είπε στον ΣΚΑΪ ότι η ίδια μετέφερε την πρόσκληση του προέδρου στους βουλευτές και ότι αυτή αφορά συναντήσεις εργασίας που θα γίνουν στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη με δικά του έξοδα. Πρόσθεσε ότι οι βουλευτές θα μείνουν σε ξενοδοχείο το οποίο θα πληρώσει ο Στέφανος Κασσελάκης. «Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό, και πραγματικά αυτό είναι δάνειο από τον κύκλο των επιχειρήσεων, τον κύκλο των πανεπιστημίων» υπογράμμισε, επιβεβαιώνοντας το παράδοξο της εισαγωγής εταιρικών πρακτικών σε ένα αρτηριοσκληρωτικό κόμμα της Αριστεράς. «Είναι ένας καινούριος τρόπος και ξενίζει, όπως ξενίζουν κι άλλες πρωτοβουλίες του προέδρου, όπως ο δανεισμός στο κόμμα» πρόσθεσε η Θεοδώρα Τζάκρη.

Αφού τόνισε ότι θα γίνει δουλειά στο διάστημα των 48 ωρών της παραμονής των βουλευτών στις Σπέτσες, η Θεοδώρα Τζάκρη είπε ότι η υπηρεσιακή επιστολή που τους έστειλε ήταν «ευγενέστατη» και για την απάντηση της Έλενας Ακρίτα περιορίστηκε να σχολιάσει «να ρωτήσετε την ίδια».