Η εσωκομματική τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πρόσκληση Κασσελάκη στους βουλευτές του κόμματος για... τριήμερο εργασίας στις Σπέτσες, δεν λέει να κωπάσει. Μετά την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα και την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα, μια ακόμη βουλευτής δηλώνει ότι δεν θα παραστεί στην ομαδική εκδρομή που διοργανώνει ο νέος πρόεδρος.

Πιο συγκεκριμένα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, η οποία πρόσφατα τοποθετήθηκε και τομεάρχης πολιτισμού του κόμματος, έδωσε συνέντευξη στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης», με την οποία δήλωσε την άρνηση της να μεταβεί στις Σπέτσες. Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, η ίδια απάντησε σκωπτικά ότι.. την πειράζει το καράβι και δεν νομίζει να πάει στο νησί.

Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος προσπάθησε να ρωτήσει περισσότερα για την άρνησή της να δεχτεί την πρόσκληση Κασσελάκη, η ίδια έκοψε άμεσα τη συζήτηση για το θέμα. Η.. ναυτία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τυχαία φυσικά, καθώς πολλοί βουλευτές και στελέχη εκφράζουν έντονα την δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο που πορεύεται στην ηγεσία του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης.


Σε κάθε περίπτωση ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει διαρκώς αφορμές για χαλαρές εξορμήσεις εκτός Αθηνών. Τις γιορτές έλειπε 10 ημέρες στις ΗΠΑ, έπειτα βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και τον ίδιο μήνα θα πάει τριήμερο στις Σπέτσες, δεύτερη φορά που επισκέπτεται το σπίτι του στο νησί σε διάστημα τριών μηνών. Και να σκεφτείτε ότι τα τρολ της Κουμουνδούρου είχαν κάνει ολόκληρη εκστρατεία λάσπης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον χαρακτηρισμό «Happy Traveler»..

Διαβάστε περισσότερα για