Η εσωκομματική αναμπουμπούλα που άνοιξε στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το κάλεσμα Κασσελάκη στους βουλευτές του κόμματος για.. τριήμερο ταξίδι εργασίας στις Σπέτσες, δεν άφησε ασυγκίνητο τον γνωστό και μη εξαιρετέο Νίκο Καρανίκα. Ωστόσο ενώ για το ταξίδι αντιδρούν οι ίδιοι οι συριζαίοι βουλευτές, ο Καρανίκας επιτίθεται... στη Νέα Αριστερά!


Πιο συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο Facebook, ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζει το ταξίδι Κασσελάκη, λέγοντας ότι αντί να συνεδριάσουν σε ένα.. πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αθήνα, όπως έκαναν πολλές φορές στην αριστερά, πάνε σε ένα ξενοδοχείο στις Σπέτσες δίπλα στο σπίτι του νέου προέδρου. Οπότε, σύμφωνα με τον ίδιο, όλα καλά και φυσιολογικά. Μάλιστα υποστηρίζει περισσότερο τον νέο πρόεδρο λέγοντας ότι βάζει δικά του λεφτά για να πληρώνει τους... επαναστάτες της ριζοσπαστικής αριστεράς εντός του ΣΥΡΙΖΑ.


Η ιδιαίτερα σκληρή επίθεση στους πρώην συντρόφους του


Όπως είναι γνωστό, ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να πάει λόγω δυσαρέσκειας, η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε ενστάσεις, η Κυριακή Μάλαμα δήλωσε.. ναυτία και αρνήθηκε την πρόταση ενώ πολλά στελέχη του κόμματος ψιθυρίζουν ότι οι περίεργες αποφάσεις Κασσελάκη τους έχουν φτάσει στο αμήν. Ωστόσο ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, παραβλέπει τις εσωκομματικές αντιδράσεις και επιλέγει να επιτεθεί στην Νέα Αριστερά!


Συγκεκριμένα αποκαλεί τους πρώην συντρόφους του με ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις όπως καταχραστές δημοσίου χρήματος διότι ενώ εκλέχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησαν και χρησιμοποιούν το δημόσιο χρήμα (προφανώς εννοεί της βουλευτικής τους αποζημίωσης) για το νέο τους κόμμα. Επίσης τους αποκαλεί αποστάτες, αμοραλιστές και... ανήθικους! Φυσικά δεν λέει κουβέντα για την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από το ταξίδι ή τις επώνυμες αντιδράσεις εντός του κόμματος.


Τέλος, καταλήγει ότι οι αντιδράσεις για ταξίδι είναι απλά... κόμπλεξ των ηττημένων. Νέα ήθη λοιπόν και ο Καρανίκας που πριν μερικά χρόνια ήταν από τους σκληρούς αριστερούς. Αλλά οι άνθρωποι αλλάζουν. Σωστά;


Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: