Άφθονο υλικό για σχολιασμό έδωσε στον Άδωνι Γεωργιάδη τόσο η άγνοια του Στέφανου Κασσελάκη για το κάρο και το άλογο όσο και η εκδρομή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Ο υπουργός Υγείας είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «δείχνει αδυναμία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας. Δεν αντιλαμβάνεται αυτά που λέμε οι υπόλοιποι με τον ίδιο τρόπο και αυτό είναι θέμα για έναν υποψήφιο πρωθυπουργό». 

Όσον αφορά το τριήμερο στις Σπέτσες, ο υπουργός έριξε τα βέλη του και είπε ότι χαίρεται που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έχει τόσο μεγάλο σπίτι που μπορεί να φιλοξενήσει τόσο κόσμο. Έχει μειωθεί η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι και μικρή, είναι καμιά σαρανταριά άτομα. Εμείς δεν έχουμε τόσο μεγάλα σπίτια για να βρεθούμε όλοι μαζί οι 158 βουλευτές της ΝΔ. Εγώ επειδή είμαι δεξιός και καπιταλιστής, χαίρομαι να έχει ο κόσμος λεφτά. Καλά κάνει και τα έχει και τα επιδεικνύει». 

Με αφορμή, μάλιστα, τις αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση στις Σπέτσες ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «εμένα ωραία ιδέα μου φαίνεται, σε καλεί ο άλλος στο σπίτι του στις Σπέτσες και γκρινιάζεις; Γίνεται λίγο κουραστικό και υπερβολή να κατηγορούν τον Κασσελάκη για κάθε τι που κάνει».