Δεν έχει τέλος η εσωκομματική αντάρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Στεφάνου Κασσελάκη να προσκαλέσει για.. τριήμερο στις Σπέτσες τους βουλευτές του κόμματος, προκειμένου να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για το πρόγραμμα του κόμματος. Αυτήν τη φορά ο γνωστός στιχουργός και υποστηρικτής του κόμματος, Νίκος Μωραΐτης, έκανε μια βιτριολική αναφορά για την εσωκομματική αναταραχή στο «Χ».


Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτηση του σχολιάζει σκωπτικά τις αρνητικές αντιδράσεις των βουλευτών για το.. ταξίδι εργασίας στις Σπέτσες, υποστηρίζοντας ουσιαστικά την πρόταση του προέδρου. Σύμφωνα με τον ίδιο οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλούνται με κάθε απόφαση του νέου προέδρου και εκφράζει την αγανάκτηση του για το κλίμα εσωστρέφειας και αντιδράσεων. Καταλήγει δε με τη διαπίστωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον κόμμα αλλά.. μια ανοιχτή πληγή.


Μάλιστα πολλοί χρήστες του «Χ», οι οποίοι είναι υποστηρικτές του κόμματος, συμφωνούν με τη διαπίστωση του γνωστού στιχουργού ενώ άλλοι αγανακτούν με τις περίεργες αποφάσεις Κασσελάκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι εσωκομματικές έριδες δεν έχουν τέλος και πολλοί βουλευτές, παρόλο που παρέμειναν στο κόμμα, δεν αισθάνονται άνετα με την ηγεσία και τις αποφάσεις Κασσελάκη.


Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να παραστεί στο τριήμερο που διοργανώνει ο νέος πρόεδρος, καθώς τον τελευταίο καιρό η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τις κινήσεις Κασσελάκη.


Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: