Δεν έχουν τέλος οι εσωκομματικές έριδες στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη φορά ο στιχουργός και ένθερμος υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης, επιτέθηκε στην Ευγενία Λουπάκη, η οποία εργάζεται ως δημοσιογράφος στο κομματικό ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» για μία ανάρτηση υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου.


Πιο συγκεκριμένα η Ευγενία Λουπάκη σε ανάρτησή της στο Facebook παρέθεσε ένα απόσπασμα της συνέντευξης της Έφης Αχτσιόγλου στον Νίκο Χατζηνικολάου, στο οποίο αναφέρει ότι είναι αστείο να τους κατηγορεί ο Στέφανος Κασσελάκης ότι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις καρέκλες, διότι αν επιθυμούσαν καρέκλες θα ήταν πιο εύκολο να τις έχουν εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό εξόργισε τον Νίκο Μωραΐτη, ο οποίος με ανάρτησή του στο «Χ» επιτέθηκε στη δημοσιογράφο, γράφοντας ότι την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λεφτά, πληρώνει μία δημοσιογράφο για να προωθεί του διασπαστές του κόμματος. Επιπλέον καταλήγει ειρωνικά συγχαίροντας το ραδιοφωνικό σταθμό για την πολυφωνία του.


Μάλιστα ένας άλλος γνωστός υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ στα social media ζήτησε να απολυθεί(!) η δημοσιογράφος για τη δημοσίευσή της καθώς και όσοι μέσα στο κομματικό ραδιόφωνο δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, με τον γνωστό στιχουργό να του απαντά ότι δεν μπορεί να υπάρχει εκπομπή διασπαστών σε κομματικά μέσα, ωστόσο διαφωνεί με τις απολύσεις. Σε επόμενες αναρτήσεις του ο Νίκος Μωραΐτης, μετά από πλήθος σχολίων σε όσα έγραψε, καταλήγει να αναρωτιέται γιατί τα βάζει με τη φραξιά εντός του ΣΥΡΙΖΑ που κατάφερε να πάει στο κόμμα στο 18% και έπειτα να το κόψει στα δύο, αναφέροντας ότι αυτοί τον..κατασπαράζουν από μέσα. 



Γενικά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι όλοι μία ωραία ατμόσφαιρα και δεν διστάζουν να επιδεικνύουν τις.. δημοκρατικές τους ευαισθησίες απέναντι στους συντρόφους τους.


Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Νίκου Μωραΐτη: