Μετά την παραίτησή της από το «Κόκκινο» λίγες ώρες αφότου γλίτωσε την «απόλυση», η Ευγενία Λουπάκη επανήλθε χθες το βράδυ με νέα ανάρτηση στο Facebook.

Με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, Αδάμ Γιαννίκος, στην εκπομπή του το απόγευμα του Σαββάτου και αφού η δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της, η Ευγενία Λουπάκη κάνει λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα», απαντά ότι δεν ήταν αυτή που διέσπειρε fake news όσον αφορά τη φωτογραφία του Κασσελάκη με τη σκυλίτσα του, ενώ επικαλείται μάρτυρες όπως τη Διάνα Βουτυράκου «που άκουσαν και τα περί "κόκκινης κάρτας" και κοψίματος της εκπομπής που μου είπε από τηλεφώνου, όσο και τα νυχτερινά περί υποχρεωτικής 15νθήμερης τουλάχιστον άδειας».

Σημειώνει παράλληλα ότι «η διαρροή που έδωσε η Κουμουνδούρου και δημοσιεύτηκε πανομοιότυπη παντού εγραφε καθαρά για "απόφαση του διευθυντή να ΑΠΟΛΥΣΕΙ τη Λουπάκη που απετράπη με παρέμβαση Καπνισάκη"».

«Παραγοντισμό έκανα εγώ; Γελάει ο κόσμος! Ούτε υποψήφια ήμουν ποτέ, ούτε πλασσαρίστηκα για στέλεχος, ούτε μετακλητή οπουδήποτε, ούτε Γραφείο Τύπου οπουδήποτε. Και στην Κουμουνδούρου πήγα δυο τρεις φορές, στο ισόγειο, για να αφήσω τάπερ στον Καρτερό. Κι άλλες τρεις φορές μετρημένες στο Μαξίμου, μετά το κομμωτήριο που είναι εκεί κοντά» καταλήγει στην ανάρτησή της η Ευγενία Λουπάκη.

Για να τα λέμε όλα, κυρία Λουπάκη, η δολοφονία χαρακτήρων είναι... παραδοσιακή συνταγή του ΣΥΡΙΖΑ και μακροχρόνια. Τόσα χρόνια γιατί δεν σας πείραξε; Μήπως τώρα σας πείραξε, γιατί στράφηκε εναντίον σας; Μήπως να αντιδρούσατε νωρίτερα,  γιατί τώρα είναι αργά για δάκρυα... 

Η ανάρτηση της κ. Λουπάκη:

loypaki-nea-anartisi.jpg