Ο εκνευρισμός στον ΣΥΡΙΖΑ «πνίγει» και τα κομματικά μέσα, με πρόσφατο το περιστατικό της απειλής απόλυσης από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» της γνωστής δημοσιογράφου, Ευγενίας Λουπάκη, με αφορμή ανάρτησή της που συνοδευόταν από μια φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη να βγάζει βόλτα τον σκύλο του Φάρλι.

Την απόλυσή της δημοσιογράφου, η οποία χαίρει οριζόντιας αποδοχής στο κόμμα -όπως αυτό διαπιστώνεται και στην απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να παρεμβαίνει εμβόλιμα στην εκπομπή της- ζήτησε ο νέος διευθυντής του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο» Αδάμ Γιαννίκος, ωστόσο απετράπη με προσωπική παρέμβαση του Διευθυντή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

«Σε μια μέρα φορτισμένη από τις μνήμες της δολοφονίας του Αλέξανδρου αλλά και από τη ζοφερή πραγματικότητα της μέχρι θανάτου κακοποίησης του Ολιβερ, μέρα μεγάλων διαδηλώσεων και μάχης για το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το δικό του μήνυμα κατά της κακοποίησης των ζώων, βγάζοντας ο ίδιος βόλτα τη σκυλίτσα του την πασίγνωστη πια Φάρλυ», έγραψε η Ευγενία Λουπάκη στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση έδειχνε τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει βόλτα, τη στιγμή που στη Βουλή εξελισσόταν η συζήτηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και γίνονταν διαδηλώσεις για την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ωστόσο οι φωτογραφίες που συνόδευαν την ανάρτηση της δημοσιογράφου ήταν πριν από περίπου 20 ημέρες. Η δημοσιογράφος θεώρησε εσφαλμένα ότι είχαν τραβηχτεί την προηγούμενη ημέρα.

Η ίδια έδωσε σχετικές εξηγήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. «Οφείλω να διευκρινίσω ότι οι φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη από τη βόλτα του στο Θησείο με τη Φάρλυ, είναι παλιές και έπεσα κι εγώ στη λούμπα των τηλεοράσεων και των σάιτ που τις εμφάνισαν ως χθεσινές. Το παραδέχτηκε και το σάιτ απ' όπου το είδα. Πάντως εγώ δεν είχα πρόθεση ούτε διάθεση να κάνω αναπαραγωγή fake news. Οπότε απέσυρα αμέσως την ανάρτηση», τόνισε.

Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό, που έρχεται να προστεθεί στις απομακρύνσεις στελεχών του ραδιοφώνου και της «Αυγής» όπως ο Νίκος Σβέρκος και ο Σπύρος Ραπανάκης, εντείνει την αγωνία για το μέλλον των εργαζομένων στα κομματικά μέσα.