Έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο είναι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της εκδρομής στις Σπέτσες, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καλέσει τους βουλευτές του κόμματος προκειμένου να γίνει μια τριήμερη συνεδρίαση με πληρωμένα τα έξοδα. Στο πλαίσιο αυτό στην Κουμουνδούρου μοιράζουν και… δραμαμίνες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στην Κουμουνδούρου χτύπησε «κόκκινος συναγερμός» μετά την απάντηση της τομεάρχη Πολιτισμού και βουλευτού του κόμματος, Κυριακής Μάλαμα, σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η κ. Μάλαμα ρωτήθηκε αν θα παρευρεθεί στη συνάντηση των Σπετσών και απάντησε ως εξής: «Με πειράζει το καράβι, δεν νομίζω...» και αυτή ήταν η αιτία που κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός για την προμήθεια των απαραίτητων χαπιών. Μάλιστα, οι ποσότητες ήταν περισσότερες από τις αναγκαίες αφού στην Κουμουνδούρου φέρονται να έκριναν ότι θα χρειαστούν και για τα βέρτιγκο που προκαλεί στα στελέχη του κόμματος με τις τοποθετήσεις και τις παλινωδίες του ο Στέφανος Κασσελάκης και η ομάδα του.

Σε κάθε περίπτωση, δικαιολογίες όπως η παραπάνω θα αντιμετωπιστούν άμεσα…