Την παράδοση του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να υιοθετεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς με ανάρτησή του νωρίτερα στο Χ (πρώην Twitter) καταφέρεται εναντίον των ΜΜΕ και συγκεκριμένα στα ενημερωτικά sites, τα οποία και αποκαλεί «ενημερωτικά site της προπαγάνδας Μητσοτάκη». Ο λόγος της επίθεσης, είναι επειδή σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη, τα μέτρα που παρουσίασε χθες, τα οποία αποκαλεί «ελληνικό όνειρο - ζωή με αξιοπρέπεια», είναι «εξαφανισμένα» από τα ενημερωτικά sites. Είναι άγνωστο αν περίμενε ότι θα παγώσει η επικαιρότητα καμιά εβδομάδα, προκειμένου όλα τα ενημερωτικά sites να έχουν κεντρικό θέμα τις εξαγγελίες ενός κόμματος της αντιπολίτευσης -το οποίο είναι δημοσκοπικά κάτω από 15%-, τις οποίες απ' ό,τι φαίνεται δεν θα κληθεί ούτε το 2027 να εφαρμόσει.

Προφανώς και καταλαβαίνει ότι τα ευχολόγια και το «πάρτα όλα» της αντιπολίτευσης, δεν μπορούν να αποτελούν μείζον θέμα σε νεκρό πολιτικό χρόνο, αλλά κάπως πρέπει να συσπειρώσει και αυτός το κοινό του. Όμως, αντί να βάλει τους βουλευτές του να επικοινωνήσουν ένα οικονομικό πρόγραμμα -το οποίο μάλλον θα δυσκολευτούν να κατανοήσουν, προκειμένου να το επικοινωνήσουν- στις ομιλίες τους στη Βουλή και στις εμφανήσεις τους στα ΜΜΕ, προτιμά απλώς να κατηγορίσει τα ΜΜΕ για προπαγάνδα και ότι «περιμένουν το non paper του Μαξίμου για να δουν πώς θα αντιδράσουν», ενώ αποτελεί την κατάσταση αυτή ως «πληγή στην ελληνική Δημοκρατία».

Είναι βέβαιο ότι ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να προωθήσει τις θέσεις του, χρησιμοποιώντας το παλιακό marketing του «there is no bad publicity», όμως έτσι όπως το κάνει -με τον κλασικό ατζαμίδικο ΣΥΡΙΖΑϊκό τρόπο- μάλλον βγαίνει ως κακομαθημένο παιδάκι, που δεν του έκαναν τη χάρη και γκρινιάζει. Και για να το πούμε στη γλώσσα που θα καταλάβει ο Στέφανος, φαντάζει ως «entitled brat», επειδή δεν ικανοποιήθηκε η προσδοκία του, στην εκπλήρωση του προνομίου που θεωρεί πως έχει. Στέφανε, με γκρίνια δεν κυβέρνησε κανείς.

Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη

«Χθες παρουσίασα 7 μέτρα για την ακρίβεια και 5 τομές για την φορολογία, τα οποία μπορούν να δώσουν μία νέα αρχή στην ελληνική κοινωνία.

Είναι μία από τις σημαντικότερες προτάσεις που έχουν κατατεθεί από ελληνικό κόμμα τα τελευταία χρόνια.

Κι όμως τα μέτρα είναι εξαφανισμένα από όλα τα ενημερωτικά site της προπαγάνδας Μητσοτάκη, τα οποία προφανώς περιμένουν non paper του Μαξίμου, για να δουν πώς θα αντιδράσουν.

Αυτό δε λέγεται ενημέρωση, η κατάσταση αυτή είναι πληγή στην ελληνική Δημοκρατία.»

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση