Ο Παύλος Πολάκης ξαναχτυπά αδειάζοντας μια ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα μέσω των εγκωμίων που επιφύλαξε για τον Στέφανο Κασσελάκη και το «πρόγραμμα» με τις αθρόες υποσχέσεις που παρουσίασε υποστηρίζοντας πως είναι έχει βρει τις λύσεις για την οικονομία τάζοντας χρήμα με ουρά.

Παρότι πρόκειται για μια πρόταση ανάλογη με αυτήν του προγράμματος Θεσσαλονίκης του Αλέξη Τσίπρα, με παραλλαγές ανάλογες με αυτές των προεκλογικών προγραμμάτων του ΣΥΡΙΖΑ το 2019 και το 2023, ο Παύλος Πολάκης σχεδόν … ξετρελάθηκε με το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη με τον οποίο, όπως όλα δείχνουν, ουδέποτε ήρθε σε σύγκρουση. Ή αν υπήρξε η οποιαδήποτε διαμάχη αυτή πρέπει να έχει λήξει από την πρώτη στιγμή.

Στο πλαίσιο αυτό ο Παύλος Πολάκης εκθείασε την παρουσίαση των προτάσεων σημειώνοντας με έμφαση, σε ανάρτησή του, ότι είναι «η πιο σοβαρή και αριστερή προοδευτική πρόταση που έχει ακουστεί τα τελευταία 30 χρόνια!!» σβήνοντας μονοκοντυλιά όλα όσα έχει πει για τον μέχρι πρότινος αρχηγό του και τα εγκώμια που επιφύλασσε όλα αυτά τα χρόνια.

Το άδειασμα στον Αλέξη Τσίπρα κάτι παραπάνω από εκκωφαντικό, αν και δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα. Η τελευταία φορά ήταν μετά την παρουσία του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο της Καθημερινής με αφορμή όσα είπε για την υπόθεση Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες.

Η εγκωμιαστική για τον Κασσελάκη ανάρτηση που αδειάζει Τσίπρα:

«ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ από τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελακη της πρότασης για τον έλεγχο της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας από τράπεζες, διυλιστήρια, εταιρείες Ενέργειας, Σουπερ Μαρκετ και ταυτόχρονα την πρόταση για το ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ με τις δέκα κλίμακες για τους μισθωτους και τους δυο συντελεστές για τις επιχειρήσεις!! Η πιο σοβαρή και Αριστερή Προοδευτικη πρόταση που έχει ακουστεί τα τελευταία 30 χρόνια!!»