Σε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε μια ακόμη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνοντας πως ο νόμος για τις εταιρείες εξωτερικού είναι λάθος. Μάλιστα εγκάλεσε τον πρωθυπουργό διότι δεν τον… άλλαξε τα πέντε χρόνια που κυβερνά τη χώρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίσθηκε ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις για τις εταιρείες του και για το γεγονός πως ενώ εξελέγη αρχηγός διατήρησε ποσοστά και ιδιοκτησιακό καθεστώς σε αυτές με εξαίρεση, όπως ο ίδιος δηλώνει τώρα, την εταιρεία με τα αστακοκάραβα από την οποία έχει αποχωρήσει λόγω των θεμάτων που είχε με τη μητρική εταιρεία στην οποία ήταν CEO, αλλά, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει απολυθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την αγωγή που έχει καταθέσει διεκδικώντας ποσοστό 3% επί της εταιρείας αναφέρει ότι διέθετε 2%. Με βάση τη δήλωσή του στη συνέντευξή του στο Mega λογικά θα διακόψει και τη διαδικασία για την απόκτηση του ποσοστού 3%.

Σε κάθε περίπτωση, ο Στέφανος Κασσελάκης περιέπλεξε τα πράγματα. Αν και δήλωσε πως πήρε πίσω τα χρήματα που δάνεισε στα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποσαφήνισε τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ούτε πότε έλαβε το σχετικό ποσό και αν ήταν ακόμη ιδιοκτήτης ή μέτοχος της εταιρείας Osios LCC.

Υποστήριξε ότι έχει αποχωρήσει από όλες τις εταιρείες. Και αυτό μένει να φανεί. Όπως και το πότε το έκανε αλλά και ποιοι κατέχουν σήμερα τα ποσοστά του…