Για μεθοδευμένη επιχείρηση συκοφάντησης, τρομοκράτησης και πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων κατηγόρησε ο παραιτηθείς διευθυντής της «Αυγής», Σπύρος Ραπανάκης, το περιβάλλον του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Ο πρώην διευθυντής της «Αυγής» δήλωσε ότι αυτές οι επιθέσεις ουδέποτε καταδικάστηκαν από τον κύριο Κασσελάκη ή το περιβάλλον του, συνεπώς παραιτήθηκε διότι θέλησε να διευκολύνει τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να προβεί σε όποιες κινήσεις εκείνη επιθυμεί, καθώς στην «Αυγή» και στο Κόκκινο ιδιοκτήτης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και άρα πρέπει να ακολουθούν τη γραμμή του νέου προέδρου.

Είναι προφανές ότι το κόμμα και όλες του οι δομές θα στελεχωθούν με άτομα της αμέσου επιρροής και αρεσκείας του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς το ίδιο ακριβώς έγινε με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Στέργιο Καλπάκη. Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει και μεταλλάσσεται σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ξεκίνησε, καθώς ούτε ο Αλέξης Τσίπρας -και παρά τη δυσανεξία του στην εσωκομματική κριτική- είχε καταφέρει να χαλιναγωγήσει την εσωκομματική αντιπολίτευση. Τα βλέμματα όλων είναι στις επικείμενες εκκαθαρίσεις του συνεδρίου, που είναι προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο.

Η επίμαχη δήλωση

Σπύρος Ραπανάκης: «Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή» και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης, τρομοκράτησης και διάφορα fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων -στην πραγματικότητα- δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη».

Δείτε το στιγμιότυπο