Δεν έχει τέλος ο λαϊκισμός του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος στην προσπάθειά του να «χτυπήσει» την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προχωρά σε αυθαίρετα συμπεράσματα που αντιβαίνουν ακόμα και την κοινή λογική.

Χθες αργά το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να συνδέσει τη στήριξη που παρείχε ο πρωθυπουργός στη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι - μετά την απόφασή της να κινηθει νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα εξαιτίας της κατάπτυστης ανάρτησης της τελευταίας- με την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών, υπονοώντας επιλεκτική ευαισθησία.

«Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη. Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός.

Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους», γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.