Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης,  μίλησε στο Action 24 και στην εκπομπή «Η επόμενη ημέρα» σχετικά με τις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα, οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση της Μαρέβας Μητσοτάκης.

«Έχω την προσωπική μου άποψη, στην ατζέντα αυτές οι δημόσιες διατυπώσεις, που αποκτούν προσωπικό χαρακτήρα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο στην πολιτική όταν έχεις, δυστυχώς και το λέω με πόνο, το πολιτικό πλεονέκτημα να παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα, έμπλεα ψεμάτων για πολύ σημαντικά ζητήματα» σημείωσε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Μήνυση και αγωγή από τη Μαρέβα Μητσοτάκη σε βάρος της Ακρίτα

Μήνυση και αγωγή κατά της Έλενας Ακρίτα, ετοιμάζονται να καταθέσουν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών και το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης (03/04)

Υπενθυμίζεται ότι χθες (01/04) η Μαρέβα Μητσοτάκη, όπως ενημέρωσε σχετικά η Νέα Δημοκρατία, προανήγγειλε ότι θα προσφύγει νομικά κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα, η σύζυγος του πρωθουργού «θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της».

«Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη» τόνισε η Νέα Δημοκρατία.