Μέσα στις επόμενες ώρες, πιθανότατα αύριο, Τετάρτη, θα κατατεθεί η αγωγή της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι σε βάρος της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα για συκοφαντική της ανάρτηση.

Χθες το Γραφείο του Πρωθυπουργού, σε ανακοίνωσή του, ανέφερε σχετικά: «Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της. Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

Σήμερα η Έλενα Ακρίτα επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία γράφει ότι δε θα κάνει το «χατίρι» στον κ. Μητσοτάκη που «προσπαθεί, όπως κάνει πάντα, να στρέψει την πολιτική ατζέντα από το έγκλημα των Τεμπών», ενώ... απειλεί ότι «δεν θα σάς αφήσουμε σε χλωρό κλαρί».

Να σημειωθεί ότι χθες ο πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στο facebook, ξεκαθαρίζει πως θα υποστηρίξει μέχρι τέλους τη σύζυγό του και πως όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί του είναι ελεύθερος να το κάνει, χωρίς να εμπλέκει την οικογένειά του. τονίζει δε ότι θα πάει μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστεί.