Διάλογο... υψηλού επιπέδου έστησαν στο facebook Νίκος Καρανίκας και Παύλος Πολάκης με αφορμή την κατάπτυστη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι και την αντίδραση του πρώτου, ο οποίος σε ανάρτησή του χθες είπε ότι  «ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική».

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έψαξαν να βρουν τι είναι μισογυνισμός και τι είναι πολιτική, την ώρα που το κόμμα τους συνεχίζει την τακτική της λάσπης και του λαϊκισμού για μικροκομματικούς σκοπούς.

Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έσπεσε να υπερασπιστεί την Έλενα Ακρίτα, γράφοντας σε σχόλιό του: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός, Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο!».

kataghrafijpg22222.JPG

Ακολούθησε απάντηση του Νίκου Καρανίκα, στην οποία παρέθεσε την ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη - που αποτέλεσε αφορμή για την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα - και την ανάρτηση της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρέβας Μητσοτάκη αυτά τα χρόνια τη λες
μισογυνισμό, τότε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα, για να μην πω τίποτα βαρύτερο!», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.

kataghrafijpg3333333.JPG

Ο διάλογος έκλεισε με τον Νίκο Καρανίκα να σχολιάζει: «Όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιότητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιότητα. Τα σπίτια της Μαρέβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;».




kataghrafijpg444444444444.JPG