Χωρίς ονόματα καταφέρεται κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ 'Έλενας Ακρίτα, την οποία «φωτογραφίζει», μέσω facebook ο Νίκος Καρανίκας, πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καρανίκας, περιγράφοντας την ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού, κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη που προσφεύγει, μάλιστα, στη Δικαιοσύνη, μιλά για τον «μισογυνισμό μιας γυναίκας», προσθέτοντας ότι «μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού».

Καταλήγει γράφοντας ότι «το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται». Ενώ σε σχόλιο σημειώνει «Μπλέξαμε με το απολίτικο που θέλει να κάνει πολιτικό θόρυβο».

Αναλυτικά  ο κ. Καρανίκας γράφει στην ανάρτησή του στο facebook:

Ευγένεια. Πολιτική θέση

Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.

Καμιά επικράτεια και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό.
Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.

Άλλο πράγμα η βουλευτική ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρ' όλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά.

Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται.

Υγ.: Μπλέξαμε με το απολίτικο που θέλει να κάνει πολιτικό θόρυβο.