Να σταματήσει ο βούρκος με τη στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μετά τη διάψευση από όλες τις πλευρές του δημοσιεύματος της «Εστίας» για SMS που έστειλε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Θεωρώ ότι, πέραν του ψευδούς της υπόθεσης, η πιο χυδαία τακτική που μπορεί να ακολουθήσει κανείς είναι η στοχοποίηση της συζύγου του πρωθυπουργού και οποιουδήποτε συγγενικού προσώπου οποιουδήποτε ανθρώπου έχει δημόσιο αξίωμα. Για όνομα του Θεού, ας σταματήσει πια αυτός ο βούρκος. Ας σταματήσουμε να πολιτευόμαστε με όρους βούρκου τόσο χυδαίους. Είναι αδιανόητο να ακολουθείται αυτή η τακτική, να στοχοποιούνται πολιτικοί και οικογένειες» είπε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. 

Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε αδιανόητη την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα. «Πέρα από τις αλλεπάλληλες συκοφαντικές διατυπώσεις, το μίσος που εκπέμπει αυτή η ανάρτηση, τα ψέματα που λέει δεν έχουν προηγούμενο. Ξεπερνούν οι ίδιοι τον εαυτό τους σε έναν πήχη που βάζουν ψηλά. Τι έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ για την κ. Ακρίτα; Δεν είναι δυνατόν να πολιτευόμαστε με τέτοιους όρους» τόνισε.