Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μια 10ετία συκοφαντεί την κ. Γκραμπόφσκι αποκλειστικά επειδή είναι σύζυγος του πρωθυπουργού, σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τη χυδαία ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα κατά της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Όπως είπε, η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα είναι σεξιστικού περιεχομένου. Υπενθύμισε δε ότι και ο Νίκος Καρανίκας μίλησε για μισογυνισμό. Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε σε σχέση με την επίμαχη ανάρτηση: «Ουσιαστικά στοχοποίησε μια γυναίκα για το φύλο της και προέβη σε ανάρτηση σε ψεύδη και συκοφαντικά στοιχεία που θα κληθεί να αποδείξει αν αυτά που λέει είναι αλήθεια η όχι. Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι στην πολιτική ζωή του τόπου δεν χρειάζεται να στοχοποιείται η σύζυγος ενός πρωθυπουργού. Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μια 10ετία συκοφαντεί την κ. Γκραμπόφσκι αποκλειστικά επειδή είναι σύζυγος του πρωθυπουργού. Ο βουλευτής δεν έχει το δικαίωμα να συκοφαντεί. Ο κ. Μητσοτάκης ως σύζυγος και μάρτυρας, φεύγει από την ασφάλεια του πρωθυπουργού και θα πάει στο δικαστήριο ως μάρτυρας. Ο πρωθυπουργός μπορεί να πάει να καταθέσει στο δικαστήριο».

Στις ίδιες δηλώσεις, ο βουλευτής της ΝΔ, στηλιτεύει και την προσπάθεια του Στέφανου Κασσελάκη, με ανάρτησή του, να συνδέσει τα Τέμπη με τη μήνυση που θα κάνει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στην Έλενα Ακρίτα.