Ο Στέφανος Κασσελάκης ξανάχτύπησε, στρέφοντας εμμονικά τα βέλη του προς τον Κώστα Καραμανλή και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα σε ένα κύμα παροξυσμού με αφορμή το κατηγορητήριο που συνέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ για την τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, απευθύνεται στον πρωθυπουργό με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ρωτώντας εάν «θα στηρίξει την πρόταση για παραπομπή του Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη».

Στην ανάρτηση του αναφέρει: «Ο ενημερωμένος πολίτης είναι η δύναμη της Δημοκρατίας μας. Σας προσκαλώ να διαβάσετε το κατηγορητήριο που συνέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή. Το Μαξίμου ουσιαστικά δεν απαντά. Ρωτάω λοιπόν πολύ συγκεκριμένα τον Πρωθυπουργό: Θα στηρίξετε την πρόταση με τις ψήφους των βουλευτών σας ή θα οδηγήσετε τον Κώστα Καραμανλή σε αμνηστία; Θα σπάσετε την εξίσωση ''Μητσοτάκης = Καραμανλής'' ή θα ταυτιστούν τα δύο τζάκια σας για πάντα, γύρω από το Έγκλημα των Τεμπών; Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, ικανοποιήστε όχι το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ενός ολόκληρου λαού: Στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη».

Δείτε την ανάρτηση