Χαμός και πάλι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μια μερίδα φανατικών υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη, εμφανίζει δυσανεξία στην όποια τυχόν διαφοροποίηση βουλευτή, από τις θέσεις του προέδρου του κόμματος. Συγκεκριμένα, η διαφοροποίηση έγινε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασσιμάτη, η οποία εξέφρασε την αντίθεσή της στην πρόταση νόμου, περί του διαχωρισμού Κράτους - Εκκλησίας. Παράλληλα, η βουλευτής τόνισε ότι η υπογραφή της χρησιμοποιήθηκε ερήμην της, ενώ σε e-mail που απέστειλε προς την κοινοβουλευτική ομάδα, ζήτησε να προηγείται διαβούλευση, καθώς και να υπάρχει έγγραφη συναίνεση των βουλευτών, προκειμένου να χρησιμοποιούνται οι υπογραφές τους, σε προτάσεις νόμων που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Με άλλα λόγια, δεν δίνει «λευκή επιταγή» η Νίνα Κασσιμάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. Μόλις το πληροφορήθηκε ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, «έβγαλε το πιστόλι του» και άρχισε να πυροβολεί, αποκαλώντας την κυρία Κασσιμάτη, «κλόουν της εγωπάθειας». Η απάντηση της Νίνας Κασσιμάτη, ήταν στον ίδιο τόνο, καθώς αποκάλεσε τον Νίκο Μωραΐτη, «ψώνιο της παραπολιτικής». Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη

«Άλλος ένας κλόουν της εγωπάθειας στο τσίρκο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλάτη χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν, πόνεσαν, αγωνίστηκαν.»

Η ανάρτηση της Νίνας Κασσιμάτη

«Δηλαδή την επόμενη φορά που θα μιλήσω στο όργανο όπου μετέχω με την εντολή του ελληνικού λαού επί 5 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, θα πρέπει να σκεφτώ μήπως δεν εγκρίνει ο δυστυχισμένος που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει παρασιτοκτόνο.

Ψώνια της παραπολιτικής #mybreakfast»

Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις στο Twitter/X

Διαβάστε περισσότερα για