κρατική χρηματοδότηση (η) 1. αυτό για το οποίο καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια, σκοπός, στόχος «από μικρός η κρατική χρηματοδότησή του ήταν να μιλάνε γι’ αυτόν» 2. αιτία πολιτικής σύγκρουσης «για ένα μαρξιστικό και ριζοσπαστικό κόμμα σαν το ΣΥΡΙΖΑ, η κρατική χρηματοδότηση δεν μπορεί παρά να είναι ιδεολογική»

Σιγά μην του αφήσουν το ταμείο

Το ότι κάθε δημοσκόπηση σε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει τονΣτέφανο με τα κολλητά ρούχα να βρίσκεται πολύ μπροστά στις προτιμήσεις από τους υπόλοιπους διεκδικητές του συριζαϊκού θρόνου είναι άλλη μια απόδειξη του προφανούς: η εκπαραθύρωση του ηγέτη της Τζάκρη αφορά αποκλειστικά το ποιος θα κάνει το κουμάντο στα εκατομμύρια της κρατικής χρηματοδότησης και καμία σχέση δεν έχει με τις επιδόσεις του κόμματος. Πράγμα που με τη σειρά του σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα υποχώρησης. Συνεπώς η ενοικίαση γραφείων για περιορισμένο χρόνο από τον σύζυγο του Τάιλερ είναι ακατανόητη. Οι σύντροφοι δεν θα τον αφήσουν να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές, όχι γιατί φοβούνται τον εξευτελισμό τους (ως συριζαίοι έχουν ανοσία σ’ αυτό) αλλά γιατί τρέμουν στην ιδέα να μείνουν χωρίς το κομματικό πορτοφόλι. Αρα, ο Στέφανος με τα κολλητά ρούχα μάλλον θα πρέπει να βρει μια μόνιμη στέγη για να στεγάσει τα ναρκισσιστικοπολιτικά του όνειρα.

Γαλαντόμος

Απόρησα όταν άκουσα τον παλιό οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για τη γαλαντομία του μπροέδρου Τσίπρα λέγοντας «…για να μην πω τι έδινε όλα αυτά τα χρόνια ο σύντροφος Αλέξης», γιατί σύμφωνα με τα πόθεν έσχες του, δεν ήταν σε θέση να δίνει και πολλά. Εκτός αν πρόσφερε τις γνώσεις του στο real estate, οι οποίες είναι αποδεδειγμένα (τουλάχιστον στην περιοχή του Σουνίου) ανεκτίμητες.

Δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα

Ο παραλίγο Κασσελάκης του ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται διατεθειμένος να συγχωρήσει τους συντρόφους ψηφοφόρους και με τη βενιζέλεια ναρκισσιστική βιασύνη, ξεκίνησε το σαμποτάζ. Βέβαια, αυτά που μπορεί να πάθουν οι πασόκοι που δεν αναγνώρισαν το πολιτικό του μεγαλείο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που ήδη παθαίνουν οι Αθηναίοι που το αναγνώρισαν και υπό αυτήν την έννοια το να μην ψηφίζεις τον σύντροφο Δούκα παραμένει προτιμότερο.

Ησυχάσαμε

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μην αφήνουμε έναν γιατρό που συνταγογραφεί χιλιάδες συνταγές τέσσερις η ώρα τη νύχτα να ασκεί την ιατρική», δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι όταν γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, θα νομοθετήσει σχετικώς.