Εάν η ζωή μιμούνταν την τέχνη, όπως υποστηρίζει ο Γούντι Άλεν, θα βλέπαμε με διαφορετική ματιά την πραγματικότητα. Υστερα, όμως, από μια φυσική καταστροφή, όσοι απέχουν των ανθρωποφαγικών πρακτικών συνειδητοποιούν ότι η ζωή μιμείται την κακή τηλεόραση και το κακό Διαδίκτυο.

Ποιο είναι το θλιβερό συμπέρασμα από αυτήν την τραγική κατάληξη της πυρκαγιάς στη Βορειοανατολική Αττική; Οτι, όλοι θα τα κατάφερναν καλύτερα από τον Κικίλια!

Πανεύκολα: Θα είχαν προνοήσει ώστε να μην υπάρχει ανομβρία και ξηρασία, θα φρόντιζαν να ρίξουν τη θερμοκρασία τουλάχιστον κατά 5 βαθμούς (κατόπιν οδηγιών Δούκα), θα προμηθεύονταν ανεμιστήρες ώστε να στρέψουν σε άλλη κατεύθυνση τους ισχυρούς ανέμους, ενώ –τέλος– θα έβρισκαν τρόπο να αλλάξουν τη μορφολογία του εδάφους.

Αφήστε που το φαινόμενο των κηλιδώσεων το ξέρουν απέξω κι ανακατωτά: αρκεί μια ματιά στα σχόλια των «συμπονετικών» τρολ για να δείτε ότι όσο εύκολα κηλιδώνουν υπολήψεις, άλλο τόσο εύκολα θα διαχειρίζονταν το φαινόμενο.

Αφού λοιπόν τίποτα από αυτά δεν έγινε από την κυβέρνηση, την καλούν να… εκκενώσει το Μαξίμου! Για να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ με συντονιστή τον Στέφανο Κασσελάκη ώστε ποτέ ξανά να μην καούν σπίτια και περιουσίες. Αλλωστε ξεχνιέται ο επιτυχής σχεδιασμός στο Μάτι; Μόνο 104 κάηκαν!