«Eγώ δεν έχω παρά να παραδεχθώ ότι στην υπόθεση της Novartis και στην υπόθεση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών η διαχείριση που κάναμε ήταν ατυχής. Πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ευνομούμενο πλαίσιο στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και καταλήγαμε να έχουμε τα ίδια και χειρότερα». Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας, τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας σε συνέδριο της «Καθημερινής».

14 Ιούλιου 2024, ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για σκευωρία Novartis: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του, ο Στέφανος Κασσελάκης, επιμένουν: όλα στα φως!». (Το θαυμαστικό τους μάρανε.) Λοιπόν..., παιδιά, βρείτε τα μεταξύ σας, στο ίδιο κόμμα υποτίθεται ότι είστε, και σε κάθε περίπτωση σταματήστε την προσπάθεια να τρελάνετε τον κόσμο με... δημιουργικές μπούρδες.

Πάμε τώρα στο... φως του Κασσελάκη και του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια, για ποιο φως μιλάνε οι σημερινοί ένοικοι της Κουμουνδούρου; Μήπως για το ποια μπουμπούκια κρύβονται πίσω από τις κουκούλες των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων; Μήπως για το ποιοι «βρήκαν» (πού, πώς και γιατί) αυτά τα καλόπαιδα για να κάνουν τη βρομοδουλειά της σκευωρίας; Μήπως για το ποιοι «έγραφαν» μερικές από τις ψευδείς καταθέσεις εναντίον 10 πολιτικών προσώπων; Μήπως για τα 26 εκατ. ευρώ που ενθυλάκωσαν οι κουκουλοφόροι; Μήπως γιατί το άρθρο του νόμου που θεσπίζει τον μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος ρητώς ορίζει ότι για να λάβει κάποιος αυτή την προστασία δεν μπορεί να αποβλέπει σε ίδιον όφελος;

Κοντολογίς, καλές οι παρόλες περί φως κι άλλων φληναφημάτων, αλλά οι δέκα πολιτικοί που κρέμασε στα μανταλάκια η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ περιμένουν ακόμη μια συγγνώμη για τη δολοφονία χαρακτήρα. Τα υπόλοιπα θα τα βρει η Δικαιοσύνη για τους κουκουλοφόρους.

Ο… αδάμας Σαράφης

Σε πανικό μαθαίνουμε πως βρίσκονται οι σκευωροί. Και τούτο διότι είναι πολύ πιθανό να βγουν λίαν συντόμως οι κουκούλες τόσο από την κυρία με την κωδική ονομασία Αικατερίνη Κελέση όσο και για τον άλλο τον Μάξιμο Σαράφη. Ειδικά ο τελευταίος δεν ξέρουμε πώς μπορεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, μιας και βοά ο τόπος ότι πρόκειται για τον πρώην επικεφαλής επικοινωνίας της Novartis, ο οποίος μαζί με άλλα δύο άτομα φέρεται να εξαπατούσε επιχειρηματίες, αποσπώντας χρηματικά ποσά, δήθεν για τη γρήγορη χορήγηση τραπεζικών δανείων και για την εξασφάλιση ευνοϊκών όρων.

Για την ιστορία, αυτός ο αδάμας οδηγήθηκε ως κοινός απατεώνας (τον Γενάρη του 2023) στη φυλακή.