Σε μια πολύ σκωπτική -και συνάμα εύστοχη- ανάρτηση ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, συνόψισε την προσωπικότητα του Παύλου Πολάκη: Με τον ίδιο τρόπο που έβριζε τον Άδωνι Γεωργιάδη, ακριβώς με τον ίδιο σκαιότατο τρόπο βρίζει τους «συντρόφους» του. Με λίγα λόγια, είναι ο εκτελών χρέη «πορτιέρη» του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίζει και απειλεί όποιον αντιλαμβάνεται ως εχθρό του αρχηγού του. Διότι ξεκάθαρα πρόκειται για συμπεριφορά πορτιέρη σε συνοικιακό σκυλάδικο, όχι για συμπεριφορά κανονικού πολιτικού.  

Βέβαια, αυτό θα πρέπει να το έχει υπόψη του και ο Στέφανος Κασσελάκης, διότι την στιγμή που ο Παύλος Πολάκης αποφασίσει ότι το αφεντικό του είναι κάποιος άλλος, είναι δεδομένο ότι θα τον βρίζει με τον ίδιο -ή και χειρότερα- από τον τρόπο που βρίζει τους νυν εχθρούς του, τέως συντρόφους του. Και αν κρίνει κανείς από το ποιον του ανδρός, είναι βέβαιο ότι εάν αποφασίσει να τον βρίσει, οπωσδήποτε θα χρησιμοποιήσει και ομοφοβικές εκφράσεις. Ιδίως αν αναλογιστεί κάποιος τις γνωστές του «μεταμεσονύκτιες» αναρτήσεις, όπου ο «αψύς» χαλαρώνει και γράφει «αφιλτράριστα».

Η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη

«Πάντως στον Πολάκη πρέπει να αναγνωρίσουμε μια συνεπή στάση. Με τον ίδιο τρόπο που έβριζε τον Άδωνι, με τον ίδιο τρόπο βρίζει τον Φίλη, τον Σκουρλέτη, τον Βίτσα κλπ».

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση