Όπως όλα δείχνουν, κάθε μέρα θα μαθαίνουμε και κάτι για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα, τον άνθρωπο που τον δημιούργησε και πλέον αποφεύγει να πάρει θέση επιβεβαιώνοντας με τη στάση του όλα όσα λέγονται και ακούγονται.

Την Τρίτη, μετά τις… διαγραφές που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας -λόγω της διαφοράς ώρας με τη Νέα Υόρκη από όπου αποχώρησε επιστρέφοντας στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- άρχισαν τα όργανα και στην ταράτσα της Κουμουνδούρου, αντί για την… μπουγάδα, απλώνουν σιγά σιγά τα άπλυτα.

Έτσι, πριν καν φτάσει το απόγευμα μάθαμε ότι Βίτσας, Φίλης, Σκουρλέτης και άλλοι υπονομεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πέντε χρόνια. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν διέψευσε τον Στέφανο Κασσελάκη που το ανέφερε στην ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, μέσα από τα οποία προεδρεύει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάθαμε ακόμη ότι όσα ειπώθηκαν πριν από τις εσωκομματικές εκλογές αλλά και μετά από αυτές περί υπονομευτών και όσα αναρτήθηκαν ανώνυμα στο Διαδίκτυο από τρολ και λοιπούς… υποστηρικτές Κασσελάκη, ήταν κάτι που πίστευε και η ηγετική σήμερα ομάδα του κόμματος.

Μάθαμε και κάτι ακόμη, αν και αυτό το ξέραμε, ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή στελέχη που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν ανώνυμους λογαριασμούς στο Διαδίκτυο. Λογαριασμούς που χρησιμοποιούν για να σπιλώνουν πολιτικούς αντιπάλους απ' όπου και αν προέρχονται – στην παρούσα φάση ασχολούνται με τους εσωκομματικούς.

Ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν σαφής αναφέροντας πως «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Είναι παρακέντρα γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα, όμως δεν γνωρίζω αν αυτό έγινε για να φύγουμε εμείς και να επιστρέψει ο Τσίπρας στο κόμμα».

Μάλιστα, μίλησε για επώνυμους αρθρογράφους που βρίσκονταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και διαθέτουν 50 λογαριασμούς τους οποίους χρησιμοποιούν ανωνύμως βάλλοντας κατά πάντων. Δηλαδή για επώνυμους δίπλα στην ηγεσία που μετατρέπονται σε τρολ για να «περιποιούνται» κάθε είδους αντίπαλο.

Μάθαμε επίσης ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως μάθαμε και ότι από τη στιγμή που τον ψήφισε η πλειοψηφία των μελών του κόμματος, γύρω στα 70 χιλιάδες άτομα δηλαδή, δικαιούται να εφαρμόσει το σχέδιό του.

Και αυτό τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι μια κυβέρνηση που την ψήφισαν 2,2 εκατομμύρια πολίτες δεν μπορεί να εφαρμόσει το κυβερνητικό της πρόγραμμα και να προωθήσει τη μεταρρυθμιστική της ατζέντα…

Για όλα τα παραπάνω ήταν αρκετές 12 ώρες και μια ανάρτηση στο facebook. Και είμαστε ακόμη στην αρχή…

Υγ.: Η σιωπή του Αλέξη Τσίπρα είναι αξιομνημόνευτη. Μπορεί όντως ένας πρώην πρόεδρος να οφείλει να τηρεί ίσες αποστάσεις, όμως αυτά που ακούγονται τον αφορούν άμεσα. Και τα περί υπονόμευσής του που επικαλούνται στην ηγεσία της Κουμουνδούρου δείχνοντας συντρόφους του και τα περί τρολ του Διαδικτύου που δούλευαν γι' αυτόν.