Ο Πάνος Σκουρλέτης, ένας από τους προς διαγραφή Συριζαίους, έστειλε ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Ένα μήνυμα που αφορά τον βαθύ ΣΥΡΙΖΑ, την υπόγα της Κουμουνδούρου και όλους όσοι συμμετείχαν επί σειρά ετών στις επιθέσεις δολοφονίας χαρακτήρων που σήμερα έχουν αναλάβει εργολαβικά την αποδόμηση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, άρα και του ιδίου.

Ο πρώην γραμματέας του κόμματος –και αυτό είναι σημαντικό–, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, εκ των προσώπων που ανήκαν στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες περιόδους αλλά και εξ εκείνων που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ήταν σαφής το πρωί της Τρίτης όταν μίλησε για την εξ αποστάσεως διαγραφή του ή καλύτερα την παραπομπή του για διαγραφή.

Αυτό που αποκάλυψε ήταν αυτό που γνώριζαν πολλοί, αλλά δεν μπορούσαν να πιστοποιήσουν. Ότι πρόσωπα που βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ με οποιαδήποτε ιδιότητα είναι μεταξύ των τρολ που στο Διαδίκτυο έχουν αναλάβει τη σπίλωση όσων διαφωνούν με την ηγεσία. Και την προηγούμενη και τη σημερινή, αφού εν μια νυκτί μεταπήδησαν από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα σε αυτήν του Στέφανου Κασσελάκη. Λες και ο πρώτος τούς κληροδότησε στον δεύτερο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης «επώνυμοι αρθρογράφοι» που εργάζονται σε Μέσα Ενημέρωσης και με την υπογραφή τους παρεμβαίνουν στα τεκταινόμενα, διαθέτουν τουλάχιστον 50 λογαριασμούς ο καθένας στο Διαδίκτυο ως ανώνυμα τρολ.

Συνέχισε δε λέγοντας πως αυτά τα πρόσωπα βρίσκονταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και ασχολούνταν με τον τομέα των Μέσων Ενημέρωσης ενώ σήμερα έχουν μεταφερθεί δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη και έχουν αναλάβει, διά της ανωνυμίας και των λογαριασμών που διαθέτουν, τις επιθέσεις σε βάρος της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Θα αναρωτηθεί κανείς, τώρα το ανακάλυψε ο Πάνος Σκουρλέτης; Η απάντηση είναι πως μάλλον όχι, αλλά τώρα ο ίδιος και οι σύντροφοί του υφίστανται τις συνέπειες της λεγόμενης δολοφονίας χαρακτήρων σε όλο της το… μεγαλείο. Και κατανοούν τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Ο τρόπος που το ανέφερε αποτελεί μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Επιβεβαιώνει δε πως η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική αφού οι σκελετοί βγαίνουν από την ντουλάπα της Κουμουνδούρου και αρχίζουν να περιφέρονται στους γύρω δρόμους. Τα άπλυτα βγαίνουν στη φόρα και απλώνονται στην ταράτσα στη θέση της μπουγάδας που ξέπλενε κάθε λεκέ.