Την απόλυτη επιβεβαίωση του Πάνου Σκουρλέτη ότι «έχουμε εξασφαλίσει σίγουρη θέση στις θεατρικές επιθεωρήσεις και φοβάμαι πολύ για την απαξίωση από τον κόσμο και την γελοιοποίηση του κόμματος», παρέχουν οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και την ανακοίνωση διαγραφής του ίδιου καθώς και των Νίκου Φίλη και Δημήτρη Βίτσα από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση της Ελένης Αυλωνίτου, η οποία καταβάλλει τα δυνατά της να «φτάσει» το ύφος του Παύλου Πολάκη, για... ανακαίνιση στο κόμμα. «Μιλάνε για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οχι κύριοι, για ανακαίνιση πρόκειται. Το κόμμα απο τσίρκο Medrano, μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στη κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!», γράφει.

Η πρώτη απάντηση ήρθε σε λίγα λεπτά από τον Γιώργο Κυρίτση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τσίρκο Μεντράνο μας λέει εδώ η κ. Αυλωνίτου. Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια», απάντησε. Ο ίδιος προηγούμενα, σε έτερη ανάρτησή του, έγραφε: «Αυτά τα l' etat c' est moi (σ.σ. το κράτος είμαι εγώ») δεν πρόκειται ναπεράσουν από τα αρμόδια όργανα, θα γίνει καταγέλαστος ο πρόεδρος».