Εδώ και μέρες ήταν πολλοί αυτοί που ζητούσαν από την Όλγα Γεροβασίλη, η οποία υπήρξε στενότατη συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, να τοποθετηθεί για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η κ. Γεροβασίλη το έκανε και, μολονότι επιχείρησε να πάρει σαφή θέση ειρηνοποιού, δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνείες λέγοντας ξεκάθαρα ότι οι διαφωνούντες ξεπέρασαν τα όρια της κριτικής στον Στέφανο Κασσελάκη και ο σχολιασμός δεν πρέπει να γίνεται στις δημοσιογραφικές εκπομπές.  «Ξεπεράστηκαν τα όρια κριτικής στον νέο πρόεδρο από τη μια πλευρά, και βεβαίως δεν μπορεί αυτοί που επικαλούνται τις συζητήσεις εντός των κομμάτων και εντός των οργάνων, να εννοούν ως όργανο τις δημοσιογραφικές εκπομπές. Πρέπει να σχολιάζουμε εκεί που πρέπει να το κάνουμε. Δεν μπορεί να πάει μακριά αυτό. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι» είπε. 

Σε ερώτηση για το εάν έπρεπε να κινηθεί πειθαρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης απέναντι σε ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε: «Σέβομαι τους συντρόφους μου, σέβομαι τις απόψεις τους, ωστόσο όταν είσαι μέλος κόμματος και προαναγγέλλεις κόμμα σε ένα τηλεοπτικό πάνελ, όταν χρησιμοποιείς εκφράσεις που ξεφεύγουν από την πολιτική, αυτά υπερβαίνουν τα όρια». 

«Θέλω και από εδώ να πω σήμερα: Σταματήστε. Υπάρχει κόσμος, χώρα, προβλήματα. Έγινε ό,τι έγινε μέχρι εδώ. Ας πάμε παρακάτω» πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης χρειάζεται χρόνο.