Την ενδυμασία του σωτήρα επιχειρεί να ξαναφορέσει ο Αλέξης Τσίπρας στέλοντας επιστολή συστράτευσης και σύμπλευσης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Πιστός στο ίδιο ΣΥΡΙΖΕϊκο αφήγημα της τοξικότητας και μιας επιχειρηματολογίας που κρίθηκε στην κάλπη του Μαΐου, αυτή τη φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιχειρεί να εμφανίσει, νέα δίπολα με τα ίδια φθαρμένα υλικά όπως και στην πρώτη κάλπη, χωρίς να υπολογίζει το μήνυμα που του έστειλαν οι πολίτες.

Θα υπάρχει αξιοπρέπεια η ασυδοσία στην εργασία, αναρωτιέται ξεχνώντας ότι το μίσο και πλέον αντεργατικό πλαίσιο στον ιδιωτικό τομέα κυρώθηκε επί των ημερών του, με το πρόσχημα φυσικά ότι τότε είχαμε μνημόνια. Τι θα μας ξημερώσει αναρωτιέται εάν η ΝΔ κυβερνήσει ξανά τον τόπο, Τέμπη; εκατόμβες της πανδημίας; λες και οι ψηφοφόροι έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Λες και δεν ήταν ο υπουργός Οικονομικών και Μεταφορών που επι ΣΥΡΙΖΑ ξήλωναν κλωστή κλωστή και έσπαγαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα εξ' όσων συνετέθη με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην τραγωδία στο Αδενδρό και στα Τεμπη.

Λες και δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που με τις πολιτικές του συνέχισε να διαλύει την πρωτοβάθμια υγεία, να μην ανοίγει ποτέ τα κλειστά νοσοκομεία που τάχα έκλεισε η «κακιά» ΝΔ, ένα μνημειώδες «αριστερό» διαλυτικό έργο στο ΕΣΥ που φυσικά φάνηκε στην πανδημία.

Καλεί λοιπόν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αυτό τον αγώνα που θα δώσει στις δεύτερες εκλογές, τους ψηφοφόρους, να γίνουν λωτοφάγοι και να δώσουν έναν αγώνα με πίστη και αυτοπεποίθηση για να αλλάξουν τους συσχετισμούς λέει που τους εμφανίζει η ΝΔ ως αναλλοίωτους.

Το θέμα είναι ότι αναλλοίωτους τους συσχετισμούς δεν τους έκανε η ΝΔ αλλά οι ψηφοφόροι που αρνούνται πεισματικά να φάνε λωτούς. το στοίχημα είναι εάν στις δεύτερες σταθερά και θαρρετά θα δώσουν ξανά το δικό του μήνυμα στον αμετανόητο σωτήρα των φτωχών και των αδυνάτων Τσίπρα.

Δείτε την επιστολή

img-7009.jpg
img-7010.jpg