Δεν φτάνει που υποτιμούν τους πολίτες που ψήφισαν στις 21 Μαΐου χαρακτηρίζοντάς τους… παραπλανημένους και άτομα που δεν κατάλαβαν τι έκαναν επηρεασμένοι από προπαγάνδες, Covid και ό,τι άλλο έχουν σκεφτεί στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα τους εμφανίζουν και ως εξαγορασμένους. Η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη, χαρακτηριστική.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα εμφανίσθηκε σε τηλεοπτικό πάνελ κάνοντας λόγο για εξαγορά ψήφων. Μάλιστα μίλησε για… τιμοκατάλογο που κυκλοφορεί σε περιοχές όπου η Νέα Δημοκρατία ήρθε πρώτη.

Ξέχασε βέβαια να πει ότι προεκλογικά αυτός που συνελήφθη ήταν ένας υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάτης του οποίου κυκλοφορούσε με ταυτότητες, ψηφοδέλτια και αρκετά… ευρώ. Όμως αυτό δεν φαίνεται να έχει σημασία. Αρκεί να ειπωθεί κάτι με στόχο την ανακύκλωσή του.

Όπως αυτό που είπε και πάλι το ίδιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για τους ειδικούς φρουρούς που συνελήφθησαν για διακίνηση μεταναστών. Ότι δηλαδή ήταν ρουσφέτια της ΝΔ. Το γεγονός ότι είχαν προσληφθεί επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ότι το 2018, επί ΣΥΡΙΖΑ και διοικητή Γιάννη Ρουμπάτη, είχαν αποσπαστεί στην ΕΥΠ αμέλησε να το αναφέρει.

Δείτε τη σχετική αναφορά του Χρήστου Σπίρτζη: